Szerelem / Párkapcsolat / Szex

10 tanács, mielőtt kipróbálnál egy édeshármast

Az édeshármas – ahogy Samantha kifejtette a Sex és New Yorkban – a  kilencvenes évek „orális szexe”, hiszen egykor még tabunak számított. Annak ellenére, hogy egyre több pár próbálja ki és valljuk be, sok esetben a fiú erőlteti a barátnőjére. Az édeshármas minden férfi szexuális fantáziája, ami a bakancslistáján szerepel.

Napjainkban – főleg az interneten található és könnyen hozzáférhető pornó hatására – folyamatosan folyik a tabudöntögetés a szexben és a fiatalabb generáció egyre nyitottabb ezen a téren. A plusz egy partner a szexben azonban sokszor szül féltékenységet, ezért nem való mindenkinek. Sokan idegenkednek a gondolattól, hogy mással osztozzanak partnerükön, hogy a bevett félhez jobban fog vonzódni a másik, illetve hogy a szokásos szex már unalmas lesz egy ilyen élmény után. Ha bizonytalan vagy, íme tíz tanács, amin érdemes elgondolkodni, mielőtt kipróbálnál egy édeshármast.

Ne szexterápiaként használd

Ha vannak problémák köztetek a kapcsolatban, vagy a szexben, egy édeshármas ezeket nem ezeket fogja megoldani, sőt. Egy „idegen” beengedése a ti saját szexvilágotokba csak egy stabil, jó kapcsolatban működőképes, egyébként csak még több ellentétet szül. 

A bizalom alapfeltétel

Csak akkor vágjatok bele, ha maximálisan megbíztok egymásban és semmiképpen nem arról van szó, hogy bármelyikőtök kifogásként használja ezt arra, hogy lefeküdjön valaki mással, aki tetszik neki.

Olvastad már?  Ezt javasolják a nőgyógyászok, ha intenzívebb örömöket akarsz

Jelöljetek ki határokat

Partnereddel és a harmadik féllel is tisztázzátok előre, ki meddig mehet el. Ha valakinek nem oké a behatolás, akkor mindenképpen maradjon ki. Jobb ezeket előre megbeszélni, mint közben vagy utána neheztelni egymásra.

Soha ne egy barátot vegyetek be harmadiknak

Erre a célra egy idegen, vagy egy felszínes ismerős a megfelelő, hiszen egy közeli barát iránt érzelmeket táplálsz és ez a későbbiekben probléma lehet, ami kellemetlen helyzeteket szülhet. 

giumlombardo.ct/depositphotos.com

Ne igyál előtte túl sokat

Az belefér, hogy iszol egy pohár bort, hogy egy kicsit lenyugtasd az idegeidet, ha izgulsz előtte, de semmiképpen ne részegedj le. Ha le kell innod magad ahhoz, hogy bele merj vágni, az már nem egy jó jel. 

Mindig védekezzetek

A szexuális úton terjedő betegségekkel soha nem lehet elég óvatos az ember. Arra is figyelj, hogy a kezek se vándoroljanak mosás nélkül a partnerek között és minden külön behatolásnál új óvszer kerüljön elő. 

Senki ne maradjon ki

Ügyeljetek arra, hogy senki ne maradjon ki a jóból és ne érezze, hogy felesleges az aktus közben. Könnyű hagyni, hogy elragadjon a szenvedély, de ha a hármasból valaki elhagyja a szobát, akkor a másik két fél is hagyja abba amit csinál, nehogy azt gondolja, hogy kihagyják valamiből, mert ez bizonytalanságot okozhat benne. 

Olvastad már?  3 póz amit ki kell próbálnotok, ha kezdene ellaposodni a szex

terovesalainen/depositphotos.com

Mindig a saját partnereddel élvezz el

Íratlan szabály, hogy sosem a harmadik féllel jussunk el a csúcsra, hanem minden esetben a saját partnerünkkel. A harmadik partnert is eljuttathatjuk az orgazmusig – sőt, ajánlott is – de a mi tetőpontunk mindig a párunkkal történjen. 

Tartsátok be a szabályokat

Ha túl sok a szabály, az elveheti az izgalmat, de egy édeshármas előtt elengedhetetlen, hogy a felek – legalább nagy vonalakban – megbeszéljék, ki mit szeretne vagy nem szeretne aktus közben. Ehhez pedig fontos, hogy mindenki tartsa is magát, még a pillanat hevében is. 

A harmadik fél ne aludjon utána veletek

A szex remek dolog, amit lehet érzelmek nélkül is csinálni, de az utána való összebújás már olyan intim, hogy abba nem ajánlatos bevonni a harmadik felet.