Szünetelteted a randizást? Rengeteg előnye van!

Szünetelteted a randizást? Rengeteg előnye van!

Címlap / Szerelem / Szünetelteted a randizást? Rengeteg előnye van! / 2. oldal

Rendbe teheted az érzelmeidet

Egy úgynevezett „érzelmi nagytakarítás” mindenkinek jót tesz időnként. Ilyenkor helyére tehetjük magunkban azokat a dolgokat, amik a múltban történtek, de a mai napig motoszkálnak bennünk.

Egy fájdalmas szakítást nem szívesen idéz fel az ember, de ilyenkor – mikor nincs újabb, folyamatos érzelmi inger – van idő erre. Bizonyos történéseket már objektívebben tudunk így megvizsgálni és rendbetenni, ami hasznos és szükséges érzelmi fejlődés.

Pénzt spórolhatsz

A klasszikus felállás az, hogy az első randin a férfi fizet, de az erősödő női emancipáció eredményeképpen egyre több nő ragaszkodik ahhoz, hogy a fogyasztását maga állja. Vagy például ha moziba mentek, a férfi veszi a jegyet, a nő a pattogatott kukoricát. Ha nálad is ez a szokás, a randikon megspórolt pénzt most magadra költheted.

Újra megfogalmazhatod, mit vársz a szerelemtől

Ha az ember futószalagon randizik, könnyen szem elől tévesztheti, mi is igazán fontos neki és mit vár új partnerétől. Az ember változik, már nem ugyanazok vagyunk, mint pár évvel ezelőtt, hiszen lehet, hogy bizonyos tulajdonságok, amiket eddig kerestünk valakiben, már nem olyan fontosak, vagy éppen fordítva: eddig nem érdekelt valami, de ma már elengedhetetlennek tartod jövőbeli potenciális partneredben. Időnként érdemes újrafogalmazni az igényeidet.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást