Szünetelteted a randizást? Rengeteg előnye van!

Szünetelteted a randizást? Rengeteg előnye van!

Címlap / Szerelem / Szünetelteted a randizást? Rengeteg előnye van!

Van időd magadon dolgozni

Természetesen partner mellett is lehet emberileg fejlődni, de a legnagyobb pozitív változások többnyire akkor történnek, mikor az ember egyedül van és csak magára koncentrál. Ilyenkor több új dolgot próbálunk ki és az elmélyülésben sem zavar minket senki.

Tartalmasabb dolgokkal töltheted az időd 

Nem is veszed észre, hogy egy nap mennyi idő megy el a randi appokra és a sokszor teljesen értelmetlen csetelésre a jelöltekkel. Ezeket az észrevétlenül elvesztegetett órákat most mind értelmesebb dolgokra fordíthatod, például a családra, barátokra, vagy olyan tevékenységekre, amiket eddig halogattál.

Azt csinálhatsz, amit csak akarsz

A szingli lét mérhetetlen szabadsággal is jár. Nem kell senkivel egyeztetned, senkihez nem kell alkalmazkodnod, oda mész és azt csinálsz, amit akarsz: ez elég felszabadító érzés.

Szünetel a fárasztó „vadászat”

A folyamatos keresés, jobbra-húzogatás, csetelés és találkozgatás bizony fárasztó. Folyamatosan érdeklődőnek kell mutatkozni, csinosan kell felöltözni és – amennyiben részedről tárgytalan a dolog – tapintatosan kell közölni, hogy nem egymást keresitek. Ez stresszes és idegölő lehet, főleg annak, aki lelkiismeretes és a nem veszi lazán a dolgokat, de a randizás szüneteltetése ez alól is felmentést ad. 

A szingliség előnyei
Marco Testi/unsplash.com
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást