Sztárfrizurák, amelyek divatot teremtettek!

Sztárfrizurák, amelyek divatot teremtettek!

Címlap / Stílus / Divat / Sztárfrizurák, amelyek divatot teremtettek!

A frizurák terén is elleshetünk néhány tuti tippek kedvenc sztárjainktól, hiszen mesterfodrászaik gondoskodnak arról, hogy a lehető legdivatosabb frizurát viseljék. 

Jennifer Aniston

Hollywood egyik kedvence mindig is a természetesség híve volt, és nincs ez másként a frizurája tekintetében sem. Hosszú, egyenes szőkésbarna haja mindig kifogástalanul áll neki, ezért nem véletlen, ha sokan szeretnék a szép színésznő hajkoronáját magukon viselni.
Jennifer haját általában kiegyenesítve hordja, vagy enyhén hullámosan, amellyel még természetesebb hatást ér el. 

Blake Lively

Sokan irigylik a Gossip Girl egyik főszereplőjének gyönyörű haját, ami nem véletlen, hiszen hosszú, dús és egészséges kinézetű.
Blake legszívesebben kiengedve hordja, de szívesen fonatja be szőkés fürtjeit, amelytől még bájosabb lesz a kinézete. Jenhez hasonlóan ő is a természetes hatást részesíti előnyben.

Rihanna

A barbadosi énekesnőt láthattuk már szőkén, barnán, élénk vörös frizurával és éjfekete hajkoronával is, amelyek valami oknál fogva egytől egyik jól álltak neki.
Szerencsés adottságokkal van megáldva Rihanna, hiszen a frizurák terén sem tudtak olyat készíteni neki a mesterfodrászok, amely ne állt volna jól neki. A kedvencünk a szőkés, rövid felnyírt változat, mely kiemeli arcvonásait.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York sztárjának, ha divatról van szó, nem kell a szomszédba mennie, hiszen remek stílusérzékkel van megáldva.
A hajkoronája terén is tudja, mi áll neki igazán jól és hogyan viselje; természetesen göndör haja mindig tökéletesen áll, ami igazán irigylésre méltó. 

Victoria Beckham

A híres focistafeleség is igazi divatdiktátor, aki nem fél kísérletezni még akkor sem, ha a saját hajkoronájáról van szó.
Rövidre vágott bobfrizurájával hatalmas divatot teremtett, amikor búcsút mondott hosszú fürtjeinek. Haja azóta is mindig hibátlan, ezért érdemes Beckhamnétől ellesni néhány frizuratippet.

Reese Witherspoon

A szőke színésznő frizurája mindig tökéletes, hiszen színe természetesnek tűnik, a fazonja pedig könnyen kezelhető. Reese is abba a kategóriába tartozik a hajkoronája terén, mint Jennifer Aniston, hiszen mindkettőjük hajának titka egyszerűségében és természetességében rejlik.
Ezért bátran készíttethetünk magunknak hasonló frizurát, hiszen ahhoz, hogy tökéletesen álljon, nem kell órákig szárítgatnunk.  

Eva Longoria

Egyik kedvenc Született feleségünk haját is a tökéletesség jellemzi, hiszen gyönyörű, dús és ragyogó, így mindenki megirigyelheti.
Természetesnek ható barna színe remekül passzol Eva bronzos bőréhez, és szinte bárhogyan viseli, mindig hibátlan a végeredmény. 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!