Szorítsd ökölbe a kezed és figyeld meg: többet elárul rólad, mint sejtenéd

Szorítsd ökölbe a kezed és figyeld meg: többet elárul rólad, mint sejtenéd

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Szorítsd ökölbe a kezed és figyeld meg: többet elárul rólad, mint sejtenéd

1. Ha az A.) ábrának megfelelően szorítod ökölbe a kezed

Te egy igazán gyengéd, érzelmes és szenvedélyes személyiség vagy, ez sosem volt kérdés. Ennek köszönhetően mindig jól megérted azt is, mi rejtőzik más emberek lelkében. Ha valaki szomorú, te rögtön megérzed, ahogy azt is, hogyha valami miatt nagyon boldog.

Épp emiatt van az, hogy az ismerőseid nagyon szeretnek veled beszélgetni, mert szavak nélkül is megérted őket. Ezen kívül egy igazán összeszedett, megfontolt személyiség vagy.

Nem lehet azt mondani, hogy introvertált lennél, de azt sem, hogy extrovertált, hiszen valahol a kettő között helyezkedsz el.

Van kreatív oldalad, de szereted megfontolni azt, hogy mi legyen a következő lépés, ahelyett, hogy fejest ugranál az ismeretlenbe. Ha az álmaidról van szó, akkor viszont elég türelmetlen vagy. Az egyetlen dolog, amivel óvatosabbnak kell lenned, az a többi ember.

Sokan ugyanis megpróbálják kihasználni a nagylelkűséged, és visszaélhetnek a bizalmaddal; te pedig folyton újabb esélyt adsz nekik. Természetesen add önmagad, de közben azért járj nyitott szemmel!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást