A szívvonalad egyértelműen elárulja, mikor és mi vár rád a szerelemben

A szívvonalad egyértelműen elárulja, mikor és mi vár rád a szerelemben

Címlap / Életmód / Ezotéria / A szívvonalad egyértelműen elárulja, mikor és mi vár rád a szerelemben

Hol található a szívvonal?

A szívvonalad valahonnan a mutató és a középső ujjad környékéről indul, általában a kettő kereszteződésénél kell keresned, de elágazás esetén ez természetesen kicsit eltolódhat. A szívvonal valahol a kisujj környékén, a tenyér szélén ér véget. A három főbb vonal közül, amelyik átszeli a tenyerünket, a szívvonal található legfelül – alatta fut fej-, majd az életvonal.

Egyenes, vagy keszekusza?

A szívvonalat tekintve egyszerre lehet előnyös és hátrányos, ha egyenesnek, vagy éppen rendezetlen tekinthetőek a tenyeredben futó vonalak.

Ha inkább az egyenes és határozott jelzőkkel tudod illetni a vonalat, akkor valószínűleg nem könnyen találod meg a partneredet, nem mondhatunk kifejezetten nyitottnak, barátkozós típusnak.

Ugyanakkor, ha végre rád talál a nagy Ő, akkor vele nem esik nehezedre azonos hullámhosszra kerülni, és nem lesz túlságosan bonyolult a kapcsolatotok sem: közösen haladtok a céljaitok felé, és nem aggodalmaskodtok azon, hogy a másik kitart-e mellettetek. Az egyenes szívvonal illedelmes, kicsit konzervatív, hagyománytisztelő személyiségre enged következtetni.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást