A szívvonalad egyértelműen elárulja, mikor és mi vár rád a szerelemben

A szívvonalad egyértelműen elárulja, mikor és mi vár rád a szerelemben

Címlap / Életmód / Ezotéria / A szívvonalad egyértelműen elárulja, mikor és mi vár rád a szerelemben

Hol található a szívvonal?

A szívvonalad valahonnan a mutató és a középső ujjad környékéről indul, általában a kettő kereszteződésénél kell keresned, de elágazás esetén ez természetesen kicsit eltolódhat. A szívvonal valahol a kisujj környékén, a tenyér szélén ér véget. A három főbb vonal közül, amelyik átszeli a tenyerünket, a szívvonal található legfelül – alatta fut fej-, majd az életvonal.

Egyenes, vagy keszekusza?

A szívvonalat tekintve egyszerre lehet előnyös és hátrányos, ha egyenesnek, vagy éppen rendezetlen tekinthetőek a tenyeredben futó vonalak.

Ha inkább az egyenes és határozott jelzőkkel tudod illetni a vonalat, akkor valószínűleg nem könnyen találod meg a partneredet, nem mondhatunk kifejezetten nyitottnak, barátkozós típusnak. Ugyanakkor, ha végre rád talál a nagy Ő, akkor vele nem esik nehezedre azonos hullámhosszra kerülni, és nem lesz túlságosan bonyolult a kapcsolatotok sem: közösen haladtok a céljaitok felé, és nem aggodalmaskodtok azon, hogy a másik kitart-e mellettetek. Az egyenes szívvonal illedelmes, kicsit konzervatív, hagyománytisztelő személyiségre enged következtetni.

A zavarosnak ható, nehezen áttekinthető szívvonal ugyanakkor arra mutat rá, hogy a szerelmi életed sokszor meglehetősen bonyolult.

Nagyobb esélyed van arra, hogy aránylag sok partnered lesz az életedben, illetve sokan lesznek azok, akik hosszabb-rövidebb ideig igyekeznek közel kerülni hozzád. Ennek oka az is, hogy a sűrűn redőzött szívvonallal rendelkező emberek barátságosak, közvetlenek, könnyen ismerkednek, gond nélkül beszélgetésbe elegyednek másokkal. 

Ha a szívvonalad hosszú, feltűnő, szinte átíveli a teljes tenyeredet, az arra utal, hogy nagyon fontos az életedben a szerelem, azonban a túláradó érzelmek hajlamosítanak a féltékenységre.

A rövid szívvonal ugyanakkor nem jelenti azt, hogy nálad sosem üti fel a fejét a zöld szemű szörny, azonban megeshet, hogy nem igazán tudod megélni a szerelmet a maga valójában. Nehezen bontakozol ki egy kapcsolatban és inkább elzárkózol, minthogy felvállald, mit érzel.

Honnan indul és hová tart?

Nem csak a szívvonalad egyenessége, vagy éppen áttekinthetetlensége árulkodik arról, milyenek a párkapcsolataid, hanem az is, ha megfigyeled, honnan indulnak a sávok.

Amennyiben a szívvonalad a mutatóujjadnál kezdődik, az arra enged következtetni, hogy nagyon magasra teszed a mércét, és lehet, hogy az irreális elvárásaid végett nem tud senki igazán közel kerülni hozzá.

Nem túl szerencsés az sem, ha a szívvonalad csak úgy elveszik a tenyeredben, beleolvad a környezetébe, mert ez ugyancsak arra utal, hogy hajlamos vagy a birtoklásra, kisajátításra, tehát gyakran mérgezi féltékenység a kapcsolataidat. 

Ha a szívvonalad találkozik a fejvonallal, akkor az azt jelenti, hogy nagyon sokat tépelődsz a párkapcsolataidat illetően – ez a helyzet akkor is, ha a szívvonalat és a fejvonalat sok-sok apró metszés köti össze, továbbá, ha a szívvonaladat láthatóan sok helyen keresztbe szakítják a kicsi ráncok. Utóbbi azt is jelentheti, hogy meglehetősen sok csalódás, sérelem ér a szerelmi életedben: a mély és erőteljes ráncok nagyobb törésekre, míg a kisebbek értelemszerűen kevésbé jelentős fájdalomra engednek következtetni.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást