Ennyit számít egy színes kanapé a nappaliban

Ennyit számít egy színes kanapé a nappaliban

Címlap / Otthon / Dekor / Ennyit számít egy színes kanapé a nappaliban

A bohém kék

A ’60-as, ’70-es évekbe repít vissza ez a csodaszép, élénk kanapé, ami még egy fehér szobát is képes vidámmá és különlegessé tenni. Semmi másra nincs hozzá szükség, csak egy stílusban passzoló dohányzóasztalra, és néhány különlegesebb díszpárnára – így máris belengi a teret a boho életérzés!

A függönyöket szintén érdemes kék színből kiválasztanod, de ha minden egyéb részlet mégis inkább fehér, akkor még jobban érvényesül majd a kanapéd.

Kék kanapé
pinterest

Egy minimalista nappaliba

A skandináv minimalizmus, a hygge életérzés, és a gyönyörködtető egyszerűség az elmúlt évek egyik legnagyobb trendje. Ha a lakásodat te is hasonlóan rendezted be, tehát főként a fehér, fekete, szürke árnyalatok dominálnak, és helyenként egy-két szín tűnik csak fel, akkor a nappali képét egy színes kanapéval érdemes feldobnod. Egy zöld darab látványos, de közben megőrzi az otthon melegét, nyugalmát.

Zöld kanapé
pinterest

Válassz bátran!

Ha a szobát eddig a bordós, szürkés árnyalatok uralták, de szeretnéd néhány év után kicsit felrázni a hangulatát, akkor azt javasoljuk, ne óvatoskodj az új kanapé kiválasztásánál.

Vegyél egy izgalmasabb darabot, például egy kék ülőbútort, ami kicsit megbontja az eddigi színeket.

Ha még különlegesebbé szeretnéd tenni a nappalit, néhány mustársárga részlettel is kiegészítheted, akár a képen az asztali lámpák. Mi bármikor elnyújtóznánk egy ilyen szoba kanapéján!

Kék kanapé
pinterest

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást