7 szilveszteri öltözködési tipp, hogy ellenállhatatlan lehess

7 szilveszteri öltözködési tipp, hogy ellenállhatatlan lehess

Címlap / Stílus / Divat / 7 szilveszteri öltözködési tipp, hogy ellenállhatatlan lehess

Akár tudod már, hogy mi lesz az év utolsó programja, akár csak az utolsó pillanatban döntöd el, biztosan átfutott az agyadon a kardinális kérdés: mit vegyél fel? Ahelyett, hogy konkrét ruhadarabokat és kiegészítőket ajánlanánk a figyelmedbe, most inkább összeszedtünk néhány olyan szempontot, amivel jócskán megkönnyítheted a választást!

Egy kis csillogás

A csillogás szinte már-már kötelezőnek számít szilveszterkor. Ha egyébként is szereted a flitteres vagy csillámos cuccokat, ezzel az elvárással biztosan nem lesz gondod.
Amennyiben viszont távol áll tőled az ilyesmi, inkább csak egy apró kiegészítő formájában csempészd a szettedbe a fényes részleteket. Ne feledd: ilyenkor nem túlzás a csupa gyöngy szoknya, a diszkógömb módjára csillogó cipő és más vadabb cucc sem! A lényeg, hogy jól érezd magad benne, illetve a bőrödben.
A képen balról jobbra: Reserved (14 290 Ft.), Stradivarius (12 995 Ft.)

Figyeld a divatot!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy évek óta ugyanazt a szilveszteri partiszettet használják. Evidensnek tűnik, hogy a máskor egyébként hordhatatlan darabokat ilyenkor hasznosítsd, de az aktuális trendeket sem árt szem előtt tartani.
Idén azzal tarolhatsz, ha egymással kevert anyagokat – például bőrbetétes nadrágot vagy szoknyát –, fűzős bakancsra emlékeztető csizmát, mókás figurával díszített felsőt, vagy pedig állatmintát hordasz.
A képen balról jobbra:
Top – Reserved (3 500 Ft.)
Szoknya – Stradivarius (6 595 Ft.)

Csak egyszerűen!

Tévedés, hogy a szilveszteri szettednek mindenképpen kihívónak és rendkívülinek kell lennie. Ha tudatosítod magadban ezt a nyomást, csak fölöslegesen stresszelsz. Amennyiben egy laza baráti összejövetelre készülsz, bőven jó a farmer és a top!
Senki sem várja el tőled, hogy belepasszírozd magad valami kényelmetlen holmiba, melyet aztán egész este kénytelen leszel igazgatni, s aggódni az esetleges villantások miatt.
A képen balról jobbra: 
Blézer – Mango (23 995 Ft.)
Ing – H&M (6 990 Ft.)

Lábbeli: fő a kényelem!

Még mielőtt azt az elképesztően trendi, tizenvalahány centis talpú cipőt vagy csizmát választanád, gondolj bele: végig tudod benne táncolni az éjszakát? Semmi értelme annak, hogy este nyolckor már sopánkodva masszírozd a talpad, a lábbelidet átkozva.
Igaz, hogy a magassarkú cipők is lehetnek kényelmesek, de ahhoz jó minőségű és szabású darabot kell találnod. Érdemes egy jól bevált darabot elővenned erre az alkalomra, ami biztos nem hagy cserben, és nem okoz kínokat. A lapos talpú is teljesen rendben van – a balerinával azonban vigyázz, mert egyrészt télen hideg és bár kényelmesnek tűnik, néhány óra múlva keservesen megbánthatod a választásod!
1 – Zara, 13 995 Ft.
2 – Humanic, SMH
3 – Mango, 25 995 Ft.
4 – Stradivarius, 19 995 Ft.

Legyen egy extrém kiegészítőd!

A legjobb szilveszteri outfit kulcsa, hogy csinosan és kényelmesen öltözz fel, s legyen rajtad valami rendkívüli is egyúttal. Ezt úgy érheted el a legkönnyebben, ha beszerzel egy igazán feltűnő kiegészítőt, ami önmagában is vonzza a tekinteteket.
Lehet szó fülbevalóról, nyakláncról, karkötőről, táskáról, cipőről, övről… A lényeg, hogy ne párosítsd olyan klasszikus partikellékekkel, mint a színes paróka! Akkor ugyanis elvész a dolog lényege, és sajnos közönséges összhatást kapsz.
1 – Reserved, 3 570 Ft.
2 – Zara, 9 795 Ft.
3 – Stradivarius, 1 995 Ft.
4 – Accessorize, 12 300 Ft.

Ne feledkezz meg a rétegekről!

A réteges öltözködés szilveszterkor is segít megőrizni az egészséged. Sokan megfázással kezdik az évet, mert elkövetik azt a hibát, hogy a vékonyka buliszettre csupán a kabátjukat kapják fel. Mindenképpen legyen rajtad vagy nálad egy pulóver, blézer vagy kardigán, amire ráveheted a téli kabátot.
És még néhány pillanatra se menj ki a hidegbe egy szál felsőben, mert baj lehet belőle! Inkább kelljen két fogast bérelned a ruhatárban, mintsem hogy gyógyszerre és zsebkendő-hegyekre költsd a pénzed.
A képen balról jobbra: Kardigán – Mango (12 300 Ft.), Blézer – H&M (9 990 Ft.)

Villants valamit!

De csak egy testrészt, és minél ízlésesebben! A dekoltázs, a miniszoknya, a fedetlen hát és a meztelen váll külön-külön is éppen elég ütős ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet.
A legújabb trendet a derék- vagy hasrészen kivágott ruhák jelentik, amelyeket a legegyszerűbb kiegészítőkkel érdemes kombinálnod, hiszen két lábon járó felkiáltójellé változtatnak – és bombázóvá is egyben. Ha azonban úgy gondolod, hogy az alkatod vagy a stílusod kizárja a részleges pőreséget, inkább ne kísérletezz. Hiszen az a lényeg, hogy önmagadhoz hűen köszöntsd az újévet!
A képen balról jobbra: Ruha – H&M (3 990 Ft.), Ruha – Mango (21 190 Ft.)

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást