A szezon kedvence a farmerszoknya – hozd ki belőle a legtöbbet!

A szezon kedvence a farmerszoknya – hozd ki belőle a legtöbbet!

Címlap / Stílus / Divat / A szezon kedvence a farmerszoknya – hozd ki belőle a legtöbbet!

A farmerszoknya az idei év nagy visszatérője lett, mégpedig minden formában, hosszban, méretben és színben biztos befutónak számít. Sokan – köztük én is – kénytelenek újraismerkedni ezzel a darabbal, ugyanis nem szerepelt a ruhatáruk szerves részeként ez a különleges darab. Pedig úgy tűnik az előrejelzések alapján, hogy érdemes foglalkoznunk a farmerszoknyákkal, és nem csak a divat miatt, hanem mert csodálatosan mutatnak a megfelelő összeállításokban.

Rövidebb fazonok

Ha farmerszoknya, akkor a többségnek általában a minik, de legalábbis a térd fölé érő fazonok ugranak be, és az igazság az, hogy ez a szabásvonal most is nagyon divatosnak bizonyul. Ezen nincs is sok csodálkoznivaló, hiszen nagyon népszerűek a farmerből készült forrónadrágok – várható volt, hogy a rövidebb szoknyák sem maradnak majd ki a sorból. A rövid szoknyák nagyon jól illenek a mostanában újra trendi, sportos darabokhoz, így a tornacipőhöz, a sportos platformokhoz és a pólókhoz, topokhoz.

Ugyanakkor csodálatosan illenek a romantikus, buggyos ujjú blúzokhoz, crop topokhoz, különösen akkor, ha a szoknyák ugyancsak derékszabásúak.

 

 

Midi farmerszoknyák

A midi fazon már a tavalyi szezonban is felbukkant, ám akkor sokkal inkább a pliszírozott, könnyed anyagok hódítottak, mint a farmerek. Az előrejelzések alapján inkább az őszi-téli szezonban robbannak majd be a lábszárközépig érő, farmerből készült farmerszoknyák, mégpedig csizmák társaságában. Azonban már a nyári szezonban is beszerezheted ezeket a darabokat, hiszen tökéletes viseletet jelentenek – egyelőre harisnya nélkül. A végeredmény lehet kicsit bohókás, de akár hivatalos is, ha vékonyabb anyagú farmert, és inkább ceruzaszoknyára emlékeztető fazont választasz. 

 

 

Derékszabású fazonok

Talán nem mondunk újat azzal, hogy a derékszabású szoknyák idén mindent visznek, de arra lehet, hogy nem gondoltál, ez a fazon jól mutat farmeranyag mellett is. Pedig így van! Ezen a nyáron nem lehet melléfogni semmivel, ami derékhangsúlyos.

Mivel ezek a szoknyák remekül passzolnak a nőies, romantikus viselethez, sokan magukénak érezhetik az irányvonalat, azonban a farmereknek megvan az az előnyük, hogy a sportosabb irányzathoz szintén csodásan illenek. Még akkor is, ha derékszabású, esetleg hosszabb fazonú szoknyát választottál, bátran viselheted sportosabb kiegészítőkkel, pl. pólóval, sneakerrel. Természetesen a csinosabb irányvonalról sem kell lemondanod, egy saruval, vagy egy magas sarkú szandállal ugyancsak biztos befutó leszel.

 

 

Farmerruhák

Nyáron kihagyhatatlan alapdaraboknak bizonyulnak a ruhák, amik a mostani szezonban egyértelműen készülhetnek farmerből. Természetesen ezek a ruhák már egészen más anyagúak, mint a jól ismert, kemény farmerek, hiszen sokkal puhábbak, jobban nyúlnak, így testhezállóbb ruhaként is megállják a helyüket.

Nem csupán ebben a formában viselheted őket, mert népszerűek a klasszikus A-vonalú fazonok, és a bővebb ruhák is. Alternatíva, és egyfajta izgalmas átmenet lehet a szoknyák és a ruhák között a kantáros fazon, ami a kantáros farmernadrágokhoz hasonlóan bájos, bohókás viseletet jelent.

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást