Párkapcsolat / Szerelem / Szex

5 szexkönyv, amely megváltoztatja az életed

5 szexkönyv, amely megváltoztatja az életed

A nemi örömszerzés enciklopédiája (Paul Joannides)

A könyv megfelelő szórakozást nyújt nem csak a kezdők, de a haladók számára is és szinte minden oldaláról körüljárja a szexet egészen a kezdetektől, a terhesség ideje alatt való szexen át a szexuális problémákig. Kinek ajánljuk ezt a könyvet? Sokrétűségének köszönhetően szinte minden nő (és férfi) talál benne olyat, amit eddig nem tudott, vagy eddig nem mert megkérdezni. A szerző hihetetlen jó stílusban tárja elénk a nemi örömöknek a titkait.

Növeli a könyv értékét, hogy számos illusztrációra alkalmas tollrajz található benne, valamint elolvashatjuk a különféle emberek miénkhez hasonló kételyeit és véleményét is. Ráadásul ezt a könyvet párunkkal közösen is lapozgathatjuk, hiszen számos olyan dologba vezethet be minket, amiről még csak nem is álmodtunk.

Fényképes Káma-szútra (Linda Sonntag)

A modern Káma-szútra gyűjtemény népszerűbb, mint bármelyik korábbi változat, hiszen a szokásos ábrák helyett fényképek segítségével követhetjük a gyönyört hozó pózokat és mozdulatokat.

A fényképek által a szerelmi kalauz sokkal követhetőbb az elődeinél, így sokkal könnyebben elérhetjük az odaadó és érzelmekkel telített szexet. A könyv által 23 feledhetetlen pózt ismerhetünk meg, amelyek nem csupán színesebbé teszik, de egy másik dimenzióba röpíthetik a szexuális életünket.

Szexi pózok (Lola Rawlins)

A könyvben a szerző 50 olyan pózt tár elénk, amelyet nagy valószínűséggel még nem próbáltunk. Ráadásul, ha olvastuk korábbi könyveit, akkor bizonyára tudjuk, hogy a kreativitás határait nem ismerő mozdulatokat és testhelyzeteket kipróbálva garantáltan feledhetetlen élményben lesz részünk.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást