Szerelem / Szex

3 póz amit ki kell próbálnotok, ha kezdene ellaposodni a szex

3 póz amit ki kell próbálnotok, ha kezdene ellaposodni a szex

Íme 3 izgalmas pozitúra az örök érvényű könyvből, ami újszerű élményeket és gyönyört csempészhet a hálószobátokba. Vessétek be őket még ma!

Felhúzott lábbal – bárhol, bármikor

Ez az a póz, amit – ha bevállalósak vagytok – akár a liftben is kipróbálhattok egy heves pillanatban. Igazi felfokozott, gyors menetet ígér! Egyszerű kivitelezni, elég hozzá egy talpalatnyi hely, a hangulat pedig pillanatok alatt felforrósodik, hiszen egész testetekkel összesimulhattok szenvedélyes csókolózás közepette.

Álljatok egymással szembe, húzd fel az egyik térded, és hopp! Már benned is van a partnered. Alacsonyabb pasik előnyben – akkor lesz igazán kényelmes a pozíció, ha nincs nagy magasságbeli különbség köztetek. Ha mégis, akkor állj fel egy kis emelvényre!

Kitárulkozva testileg-lelkileg

Ez a póz kifejezetten a hüvelyed elülső falát fogja izgatni. A párod terpeszben ül, te pedig vele szemben felhúzott térdekkel, csípőjét lábaiddal közrefogva. A pozíció hasonlít a lovaglópózhoz, csak kicsit más szögből, hiszen kezeiddel hátul támaszkodsz meg, megemelve a mellkasod, és csak a csípődet irányítod előre-hátra, kontrollálva a behatolás mértékét.

Ebben a testhelyzetben könnyen felszínre törhetnek az érzelmek, hiszen kitárod a mellkasod – ha így éled meg az orgazmust, ne csodálkozz, ha közben sírva fakadsz. Hagyd, hogy megtörténjen, élvezd a hatást!

Kutyapóz másként

Ebben a pózban párod a sarkán ülve helyezkedik el, lábfejét visszafeszítve a talajon, hogy csípője meg legyen emelkedve a megfelelő behatoláshoz, te pedig hassal lefelé, háttal neki alkartámaszra ereszkedsz, és rátolatsz a szerszámára. Térdeddel oldalról összeszorítod a combjait, ő a csípődbe kapaszkodva segíti a ritmikus mozgást – a combfeszítéssel az intim izmaid is aktiválódnak majd, ezzel fokozhatod az élvezetet mindkettőtök számára.

A póz különlegessége, hogy szokatlanabb szögből történik a behatolás: a hüvelyed hátsó falát éri erősebb stimuláció. Ha még nem fedezted fel eddig a hagyományos pózokkal a G-pontod, akkor most jó eséllyel beletrafálhattok a gyönyörgombba. Igazi mély behatolást tesz lehetővé ez a pozitúra, ráadásul a szeméremtested, beleértve a csiklód, kéjesen és intenzíven lesz masszírozza közben. A szenvedélyes és hosszúra nyújtható női orgazmus kulcsa lehet ez a póz, hiszen minden területet stimulál egyszerre. A pasid pedig garantáltan élvezni fogja tested gyönyörű látványát…

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást