Szerencsés az, aki átéli: Ikerláng szerelmek, hallottál már róluk?

Szerencsés az, aki átéli: Ikerláng szerelmek, hallottál már róluk?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Szerencsés az, aki átéli: Ikerláng szerelmek, hallottál már róluk?

Te hallottál már az ikerlángról? Az a fajta szerelem, amiről azt mondják, hogy az égig repít, és a mélybe taszít egyszerre. Ami annyira intenzív és vibráló, hogy egyszerűen nem tudod kiverni a fejedből, még évek távlatából sem. Ritka, hogy valaki rátaláljon a saját ikerlángjára, de azok a szerencsés emberek, akikkel ez megtörtént, harmonikus, boldog, és semmihez sem fogható kapcsolatként írják le őket. Most megtudhatod, pontosan milyen ez a szerelem, és miről ismerheted fel a másik feledet.

Mi is az az ikerláng?

Úgy tartják, hogy születésünk előtt mindenkinek volt egy úgynevezett iker lelke; valaki, aki tökéletesen kiegészít, és mindennél erősebben kapcsolódik hozzád.

Mióta kettészakadtatok, újabb és újabb reinkarnációkat és emberi élményeket éltek át, hogy mikor ismét rátaláltok egymásra, készen álljatok az igazi, mindent elsöprő kapcsolatotokra.

Az összes korábbi szerelem pedig felkészít arra, hogy bölcsebbek és tapasztaltabb legyetek a találkozás pillanatában, és végül örökké együtt tudjatok maradni. De ne gondold, hogy csak fél lelked van, és a másik része egy számodra még ismeretlen személynél van – valójában minden iker teljes, de együttesen sokkal erősebbé tudnak válni.

Mi a különbség az ikerszerelem és a lelki társ között?

Ismered azt az érzést, amikor találkozol valakivel, és teljesen egy hullámhosszra kerültök? Annyira jól kijöttök egymással, hogy szinte biztos vagy benne: megtaláltad a lelki társad!

Egy ősi bölcsesség szerint ennek az az oka, hogy lelkünk egy csoportban “született meg”, másokkal együtt.

Akik ott voltak veled, a lelki társaiddá váltak; ők segítenek neked a fejlődésben, és hihetetlenül erős kapocs van köztetek.

Természetesen nem csak a párod lehet ez a személy: a testvéreid, szüleid, vagy a legjobb barátaid között is rájuk találhatsz.

Az ikerlángot viszont nem szabad összekeverni velük, hiszen ő az a lélek, akivel egyek voltatok, de valamiért különváltatok.

Lehet, hogy már megtapasztaltam ezt a szerelmet?

Ezeket olvasva talán benned is felmerült ez a kérdés: lehet, hogy már korábban megtaláltad az ikerlángodat, de nem tudtál róla?

A legtöbben utolsó életükben találkoznak egymással, de megesik, hogy egy-egy lélek több reinkarnációban is összekapcsolódik. Előfordul viszont, hogy nem maradnak együtt sokáig.

Erről leginkább az tehet, hogy valamelyikőtök még nem lépett tovább a múltbéli sérelmeken, fájdalmakon, ami megakadályozza, hogy valóban közel kerüljetek egymáshoz.

Emiatt ugyanis nem lennétek képesek erősebbé tenni egymást, és spirituálisan fejlődni.

Ameddig úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni a múltadon, nem is valószínű, hogy igazán megtapasztaltad az ikerláng szerelem csodálatos élményét.

Honnan tudom, hogy a párom az ikerlángom?

Az ikerlángok között olyan elképesztően erős kapcsolat áll fent, hogy akár több száz kilométerre is lehettek egymástól, megérzitek a másik rossz, vagy éppen jó kedvét.

Ő az a személy, akivel minden pillanat nagyon intenzív, és amint egymásra találtok, többé el sem akartok válni. Sőt, már a megismerkedéseteknél is úgy érezted, mintha régebben találkoztatok volna valahol.

Sokan vélik úgy, hogy kicsit tűz és víz kapcsolat ez; egyáltalán nem tökéletes, ugyanúgy megtapasztaljátok a problémákat és veszekedéseket, és noha a boldogság megduplázódik, a fájdalmat is ugyanennyire megérzed.

De míg a víz és a tűz kioltják egymást, ti erősebbé váltok közösen. Ha pedig úgy adódna, hogy külön kell válnotok egy darabig, mindketten alaposan megszenveditek az időszakot.

Hogy találhatom meg?

Az elmúlt évszázadokban rengeteget fejlődtünk, ez pedig egyenes úton vezet ahhoz, hogy az ikerlángunkat is korábban találjuk meg.

Aminek a megtanulásához, beépítéséhez régen egy egész életre volt szükség, azokat most már néhány év – sőt, van, hogy hónap! – alatt megtanulhatjuk. Ezt a fajta szerelmet viszont nem lehet szándékosan keresni, hiszen senki sem tudja, pontosan hol futhattok egymásba.

Folytasd az életedet, ahogy eddig is tetted: menj el bevásárolni, dolgozni, pihenni, hiszen az ikerlángodat a lelki kapocs vezeti el majd hozzád.

Akár személyesen, akár az interneten vagy telefonon is találkozhattok, és amikor ez megtörténik, abban a pillanatban tudni fogjátok, hogy egymásnak lettetek teremtve.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást