Sminkelés nélkül mentem a randira: nem erre a reakcióra számítottam

Sminkelés nélkül mentem a randira: nem erre a reakcióra számítottam

Címlap / Stílus / Arc / Sminkelés nélkül mentem a randira: nem erre a reakcióra számítottam

Krisztina 29 éves, ritkán sminkeli magát, nincs is hozzá különösebb tehetsége. De eléggé meglepte, amikor egy randipartnere szóvátette neki ezt.

“Sosem voltam az a típus, aki különösebben nagy figyelmet fordítana a sminkelésre. A szempillaspirált időnként bevetem, de azon kívül nem sok sminkcucc lapul a fiókomban, hiszen évente maximum két olyan alkalom van, amikor használom őket. Ezért amikor tavaly ismerkedni kezdtem a neten, és megbeszéltünk egy randit egy középkorú férfivel, nem sminkeltem ki magam. Behullámosítottam a hajam, felvettem egy klassz overált, és úgy mentem a találkozóra.

Maga a randi egészen jó is lehetett volna, ha egy óra, és némi bor után a srác fel nem teszi nekem a kérdést: ‘te sosem sminkeled magad?’

Elsőre nem értettem, miért olyan fontos ez, úgyhogy őszintén elmondtam, hogy nem igazán. Ekkor közölte, hogy pedig szerinte azzal még jobban nézhetnék ki, sőt, ő amúgy csípi a műkörmöket is, szerinte az is jól állna. „Jobban, mint a semmi” – hogy szó szerint idézzek. Lehet, hogy nem beszólásnak szánta, de én csak annyit tudtam hallani, hogy mennyire nem elégedett a külsőmmel. Nincs azzal baj, ha nem egyezik a véleményünk, de nem gondolnám, hogy egy első randin meg kellene változtatni valakit, úgyhogy nem is volt második.”

Rita szereti a menő sminkeket, de épp egy ilyen randi ébresztette rá arra, hogy milyen fontos időnként a természetes külsőnket megmutatni.

„Bevallom, én szeretem a csinos sminkeket, és volt, hogy csak azért kifestettem a szemem, mert lementem a boltba. Az, hogy e nélkül menjek el randizni, számomra elképzelhetetlen volt, és ha valaki azt mondja, hogy egy nap mégis így alakul, el sem hittem volna. De megtörtént. Fél éve ugyanis megbeszéltem egy randit egy pasival, akivel amúgy a munkahelyemen gyakran összefutottunk. Még úgy gondoltam, előtte belefér egy edzés, mert felszaladt rám pár plusz kiló, és ha már megvettem a bérletet, ki akartam használni. Azonban elrepült az idő, késésben voltam, és választanom kellett: vagy sminkelek, vagy lezuhanyzok.

Oldalak: 1 2

2 hozzászólás

 • janika
  2021.03.13., 20:44

  lehethotya tukás mindeggyiket loybaérdekerte? nem? de

  Válasz
 • janika
  2021.03.20., 22:54

  smingnékű mentema rantira és nemere számitotam – leköpöt
  pedig nemis ráma vóüt mer anak a szeme sötétkék

  Válasz

Írj egy hozzászólást