Arc / Stílus

Smink nélkül mentem el a randira: nem számítottam erre a reakcióra

Smink nélkül mentem el a randira: nem számítottam erre a reakcióra

Krisztina 29 éves, ritkán sminkeli magát, nincs is hozzá különösebb tehetsége. De eléggé meglepte, amikor egy randipartnere szóvátette neki ezt.

“Sosem voltam az a típus, aki különösebben nagy figyelmet fordítana a sminkelésre. A szempillaspirált időnként bevetem, de azon kívül nem sok sminkcucc lapul a fiókomban, hiszen évente maximum két olyan alkalom van, amikor használom őket. Ezért amikor tavaly ismerkedni kezdtem a neten, és megbeszéltünk egy randit egy középkorú férfivel, nem sminkeltem ki magam. Behullámosítottam a hajam, felvettem egy klassz overált, és úgy mentem a találkozóra.

Maga a randi egészen jó is lehetett volna, ha egy óra, és némi bor után a srác fel nem teszi nekem a kérdést: ‘te sosem sminkeled magad?’

Elsőre nem értettem, miért olyan fontos ez, úgyhogy őszintén elmondtam, hogy nem igazán. Ekkor közölte, hogy pedig szerinte azzal még jobban nézhetnék ki, sőt, ő amúgy csípi a műkörmöket is, szerinte az is jól állna. „Jobban, mint a semmi” – hogy szó szerint idézzek. Lehet, hogy nem beszólásnak szánta, de én csak annyit tudtam hallani, hogy mennyire nem elégedett a külsőmmel. Nincs azzal baj, ha nem egyezik a véleményünk, de nem gondolnám, hogy egy első randin meg kellene változtatni valakit, úgyhogy nem is volt második.”

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást