4 szenzációs smink ötlet a munkahelyi ünnepi bulira

4 szenzációs smink ötlet a munkahelyi ünnepi bulira

Címlap / Stílus / Arc / 4 szenzációs smink ötlet a munkahelyi ünnepi bulira

Bizonyára már mindenki munkahelyén szóba került a kötelező Karácsonyi összejövetel kérdésköre. Ez már csak ilyen, ha Ünnepek, akkor mindenki azonnal kisangyal módra vált, kedves lesz a másikkal, talán még a vezetők is elnézőbbé válnak a beosztottakkal, és természetesen ünnepi lázban ég az egész cég. A közhiedelemmel ellenben azonban nem feltétlenül kell rosszra számítani, ha céges Karácsonyi ünnepségről van szó. Szerencsére számtalan pozitív példa bizonyítja, hogy gondos szervezéssel, és a megfelelő csapattal bizony feledhetetlen és hangulatos ünnepségek bonyolíthatók le. Ha pedig maga a rendezvény jónak ígérkezik, nem árt kicsípni magunkat, főként, ha facérok vagyunk, és vannak kiszemeltek a társaságban. Íme, négy smink ötlet, ami egy céges Karácsonyi buliban megállja a helyét!

A visszafogott

Ha nagyon hivatalos eseményre számítasz, nem árt, ha kissé visszafogottabb sminket választasz. Egy naturalista look, hangsúlyos szájjal biztos befutó lehet!

Mivel egy ünnepi eseményről van szó, így nem feltétlenül kell a barnás árnyalatok világában mozogni, elmerészkedhetünk a burgundi, esetleg a zöldes tónusok felé is, csak ne vigyük túlzásba.

Emellett érdemes a highlighter-t és a sok pirosítót is kerülni, illetve természetesen a kontúrt is érdemes finomra venni. Ezzel a megoldással egyszerre lehetünk elegánsak, kifinomultak és nőiesek is, ami egy hivatalosabb eseménynél elengedhetetlen!

A ragyogó

Szerencsésebb esetben már egy olyan céges partira vagyunk hivatalosak, ami valamivel barátibb hangulatot áraszt, így a sminkek terén sem kell túl visszafogottra venni a dolgokat.

Természetesen, ha nem vagyunk az erős sminkek híve, akkor a kettő közötti arany utat kell megtalálni, ami egy ünnepi smink esetében a hangsúlyos szemet jelenti, illetve a ragyogást kölcsönző termékek használatát!

Ma már számtalan drogéria kínálatában találhatunk minőségi, pigmentált szemhéj palettákat, amik tartalmaznak ragyogó tónusokat is.

Ha fokozni szeretnénk a ragyogást, feldobhatjuk egy kis glitterrel is a végeredményt, illetve ebben az esetben a finom highlighter alkalmazása is megengedett!

 

A kissé merész

Ha igazán baráti a hangulat a munkahelyeden, sőt már-már családias, és nem félsz, hogy a merészebb sminked kiveri a biztosítékot valamelyik munkatársadnál, esetleg a főnöködnél, akkor bátran kalandozz el a harsányabb színek, és erősebb tónusok világába!

Idén nagy divatnak örvendenek a vöröses és burgundi árnyalatok, amik egy rúzs formájában igazán vadító összhatást adhatnak a megjelenésünknek!

Azért érdemes lehet kísérletezni a megfelelő árnyalattal, ugyanis a vörös rúzsról köztudott, hogy nem mindenkinek áll jól, pontosabban nem mindegyik árnyalata!

Ha még merészebbre vennénk a figurát, szintén trendinek számítanak a sötétlila és -zöld árnyalatok, illetve a fekete tónusok!

Ezekkel biztosan kitűnhetsz a tömegből, és ha igényes, minőségi termékeket használsz, akkor egész este tündökölhetsz, anélkül, hogy igazítani kéne!

Az extravagáns

Ezt kifejezetten abban az esetben ajánlom, ha az esemény tematikája megköveteli! Tehát, ha esetleg jelmezes partira vagyunk hivatalosak, vagy éppenséggel pontosan az a hívószó, hogy a megjelenésünk legyen minél extrább, minél Karácsonyibb!

Ebben az esetben szabadon szárnyalhat a fantázia, és előkerülhetnek az erős sminkek, a testfesték, illetve a dekor elemek.

Például egy hókirálynő, vagy egy huncut krampusz biztosan hódítani fog! Akár az ajkakat, akár a szemet hangsúlyozzuk, igazán egyedi megoldások születhetnek!

Ha inspirációra vágysz, irány az internet! Hihetetlen, hogy pár ecset, némi minőségi festék és persze sok türelemmel mi minden hozható ki egy Karácsonyi sminkhez!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást