Szempillanövesztő termékek a hosszú és ívelt pillákért

Szempillanövesztő termékek a hosszú és ívelt pillákért

Címlap / Stílus / Arc / Szempillanövesztő termékek a hosszú és ívelt pillákért

Milyen jó is volna, ha a férfiak csábítására használt szempilláid önmaguktól is gyönyörű hosszúvá és íveltté válnának, és ha reggelente ne kéne a szempillaspirált bevetni. De sajnos ez nem így van, és számos hosszabbító eszközt, festéket kell segítségül hívnod ahhoz, hogy tüzes pillantásokat vethess a világra. Összeszedtem nektek jó pár olyan trükköt és terméket, amivel segítheted apró pillácskáid növekedését.

Ricinusolajjal a hosszabb pillákért

Azoknak a hölgyeknek, akik a szempillák természetes meghosszabbítására és dúsítására vágynak. Az első szempillanövesztő termék a ricinusolaj lesz, mely igazán pénztárcabarát a többi termékhez képest. A ricinusolaj a Ricinus növény (Ricinus Communis) magjából, hidegen sajtolással előállított olaj. Egy viszonylag keményebb, nehezen száradó olajról van szó, mely nem csak a szempilláidra hat növesztő és dúsító hatással, hanem az összes szőrre, többek között a hajadra is.

Nekem az bizonyult a legtutibb felviteli módszernek, amikor kimostam egy kifogyott szempillaspirált és teletöltöttem ricinusolajjal. A legjobban akkor fejti ki hatását, ha legalább 7 órán keresztül hagyod állni a szempilláidon, ezért lefekvés előtt kend be az alsó és felső pillasort egyaránt az olajjal. Jelentem, nagyon kitartónak kell lenned, hogy látható eredményt érj el, legalább 4 héten keresztül, minden este kenegetned kell a szálakat.

Rejuvillle Eyelash Revitalizer szempillanövesztő szérum

Jöjjön egy termék, melyről ódákat zengnek azok a hölgyek, akik már kipróbálták. Ő a Rejuvillle Eyelash Revitalizer szempillanövesztő széruma. Ez egy magas gyógynövénytartalmú pillanövesztő szérum, mely hosszabb, dúsabb és egészségesebb pillákat ígér a használata után. A Rejuvi Laboratory szakembereinek sikerült kifejlesztenie egy egyedülálló gyógynövény- vitamin- ásványi anyag- nyomelem komplexet, mely szuper hatékonyan serkenti a szempillaszálak növekedését. Sőt, az újonnan növő szálak 30-40%-kal vastagabbak lesznek, mint a korábbiak.

A gyógynövény komplex pedig a következőkből áll: ginkgo, ginseng, poligonum és angyalgyökér, mely hozzásegíti a szőrtüszőket a növekedéshez. A jó hír az, hogy a termék nem tartalmaz tartósítószert (parabént). Este lefekvés előtt vidd fel a szempillák tövére egy applikátor segítségével, három hét használat után pedig már látni és érezni fogod a változást.

Renookin Lash Lash szempillanövesztő folyadék

A másik applikátoros szempillanövesztő folyadék a Renookin Lash Lash terméke. A gyártó ígérete szerint 20-50%-kal meghosszabbodnak és dúsulnak a szempilláid, összességében javul a szempilla minősége. A kezelés előnye többek között az, hogy szemöldökre és szempillára egyaránt alkalmazható, életkortól függetlenül. És még egy csavar: ezt a folyadékot szempillaspirállal együtt is viselheted! 

Amiért nagyon szimpatikus számomra ez a termék az, hogy szembekerülés következtében sem vált ki csípő, égő érzést. Ugyanis ki nem állhatom, ha a szemkörnyékápoló elkezdi csípni a szemem, ha esetleg ügyetlenkedem a felkenésénél. Ami nekem is egy új tulajdonság ebben a termékben, hogy „okos” applikátorral van ellátva, így kivédi a fertőzések veszélyét.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást