Ilyen lesz a 2021-es év a számmisztika szerint

Ilyen lesz a 2021-es év a számmisztika szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen lesz a 2021-es év a számmisztika szerint

Bár a tudósok már évek óta figyelmeztetnek minket arra, hogy bármikor felütheti a fejét egy világjárvány, egy éve még csak nagyon kevesek lehettek azok, akik mindezt komolyan is vették. Az előrejelzések szerint azonban mindennek nincs vége, hiszen a következő pandémia akár már ma elindulhat. De ne menjünk még ennyire előre, lássuk, a számmisztika szerint hogyan alakul a következő évünk!

Mi 2021 száma?

Ha összeadjuk 2021 számait, akkor eredményül ötöt kapunk, ami a számmisztika szerint a belső erőt, az önhittséget jelképezi. Ezt a számot alapvetően meghatározza a pozitív hozzáállás, a reménykedés, avagy az optimizmus, és ez nagyon jól bele is passzol a képbe: az elmúlt év után mindenki abban bízik, hogy ennél rosszabb már nem jöhet, és bízunk benne, hogy az év utolsó napjaival a borzasztó emlékeknek is búcsút inthetünk.

Az ötös számot a Jupiter bolygó uralja, amit az ezotériában sorsbolygóként ismernek. A legfontosabb jelző, amit neki tulajdonítanak, az a nagyítás: ez a bolygó mindent felnagyít, jót és rosszat egyaránt. Mindez azt is jelenti, hogy az, amit az elmúlt évben tettünk, a következőben is visszaköszön: a befektetett energia kamatozik, de a kitartás hiánya, a depresszív hangulat éppúgy elhatalmasodhat, és még mélyebbre sodorhat mindannyiunkat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

2 hozzászólás

 • Háry László
  2020.11.28., 15:37

  …majd meglátjuk…

  Válasz
 • Borhi József Mátyásné
  2020.12.05., 07:37

  Az eddigi életem során is sokat segítettek a megérzéseim. A kívánságom pedig 69 éve mindig ugyanaz: legyen egészség, megélhetés és egy pici boldogság.

  Válasz

Írj egy hozzászólást