Szabad szelleműek vagytok a pároddal? Nem mindennapi ötletek bohém stílusú esküvőre

Szabad szelleműek vagytok a pároddal? Nem mindennapi ötletek bohém stílusú esküvőre

Címlap / Szerelem / Esküvő / Szabad szelleműek vagytok a pároddal? Nem mindennapi ötletek bohém stílusú esküvőre

Különleges, egyedi és felejthetetlen lagzira vágysz? Unalmasnak tartod a klasszikus dolgokat és a pároddal szabad szelleműek és a természetesség hívei vagytok? Akkor a bohém stílusú esküvőt neked találták ki! Hogy mit is jelent ez pontosan? Olvasd el cikkünket, hogy megismerd a legújabb trendet! De vigyázz, téged is azonnal elvarázsol!

Az esküvői ruha

Legyen szó bármilyen stílusú esküvőről, az előkészületek legfontosabb és leghangsúlyosabb része az esküvői ruha kiválasztása.

Ha kedveled a bohém stílust, és el sem tudnál magadon képzelni egy szigorú szabású, abroncsos darabot, valószínűleg tetszeni fognak a pillekönnyű, laza ruhák.

A lényegük, hogy egyszerűek, mégis fantasztikusan feldobja őket a csipke. A felső rész legyen hátul nyitott, az alsó része pedig lágy esésű, földig érő. Ha a fejedre egy virágkoszorút teszel, olyan leszel az esküvődön, mint egy tündér!

 

A koszorúslányok

Nem szabad megfeledkezni a koszorúslányok ruhájáról sem.

A bohém esküvők lényege, hogy gyakorlatilag nincsenek szabályok, tehát a koszorúslányoknak sem szabod meg, mit vegyenek fel.

Ha a szabadban lesz a lagzi, akkor bátran öltözzenek színes, nyári maxiruhába. Egy virágos, lenge darabban sokkal jobban fogják magukat érezni, mintha feszes koktélruhában és magassarkú cipőben szenvednék végig az eseményt.

Természetesen azért nem árt, ha van valami közös bennük: legyen például a dress code egy virágos koszorú!

A frizurád

Ahogyan már írtuk, a bohém esküvők lényege, hogy nincsenek merev szabályok és ez vonatkozik a frizurára is. Akár szabadon is hagyhatod hullámos fürtjeidet, de fel is tűzheted kontyba, természetesen csak lazán!

Emiatt nem kell fodrászhoz sem menned, csak rögzítsd pár hajtűvel és tűzz bele színes virágokat vagy tegyél a fejedre egy virágkoszorút.

Igazán bájos lesz a végeredmény!

A csokrod

Felejtsd el a klasszikus csokrokat, itt az ideje, hogy végre a mezei virágok is szerepet kapjanak! Hidd el, a násznép eltátja majd a száját, ha meglátja, milyen csodaszép és különleges a csokrod.

Előző este vagy aznap reggel gyűljetek össze a barátnőiddel, menjetek ki a mezőre és gyűjtsetek vadvirágokat.

A színes csokor fantasztikus illatot fog árasztani és csak fokozza majd a vidám, nyári hangulatot!

A tortád

Esküvői desszertként az idei év egyik legtrendibb tortáját, a csupasz tortát ajánljuk. A neve először meghökkentően hangozhat, de ha megnézed ezt a képet, garantáltan beleszeretsz!

A lényege, hogy a gondosan egymásra helyezett tortalapokon tulajdonképpen nincs semmilyen máz vagy külső borítás, csupán egy kis porcukor, nos és persze dekorációként sok-sok gyümölcs vagy virág.

Hidd el, a vendégek alig várják majd, hogy megkóstolhassák ezt a különlegességet.

A helyszín

A bohém esküvőkhöz mindenképp külső, szabadtéri helyszínt ajánljunk, épp ezért nem árt, ha a ceremónia időpontjául egy nyári napot tűzöl ki.

Természetesen ez elég nagy stresszel jár, hiszen valószínűleg végig azon fogsz izgulni, nehogy essen az eső aznap. Reméljük, szerencséd lesz, hiszen egy szabadtéri bohém lagzit garantáltan sokáig fognak emlegetni a vendégek! A boldogító igen kimondásához terítsetek le egy hétköznapi szőnyeget és állítsatok fel mini pavilont vagy sátrat.

Ami pedig az étkezést illeti, szakíts a hagyományokkal: klasszikus asztalok és székek helyett tegyetek ki raklapokat vagy régi dohányzóasztalokat és körülöttük helyezzetek el plédeket, pihe-puha párnákat, hogy ezekre üljenek a vendégek.

A dekoráció

Ha már kiválasztottad a szabadtéri helyszínt, akkor csak a különleges dekorációról kell gondoskodnod. Itt vannak például ezek a szuper vázák!

Neked vajon eszedbe jutna, hogy a virággal teli vázákat ne az asztal közepére helyezd, hanem felakaszd a fa ágaira? Pedig hidd el, igazán ötletes és nagyon jól mutat!

Csak töltsd fel vízzel, jó erős madzaggal kösd fel és tégy bele szezonális, élő virágokat. Egyszerűen imádjuk!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!