Sosem gondoltál volna rá, pedig ilyen színű kanapét akarsz: egy méltatlanul elfeledett árnyalat

Sosem gondoltál volna rá, pedig ilyen színű kanapét akarsz: egy méltatlanul elfeledett árnyalat

Címlap / Otthon / Dekor / Sosem gondoltál volna rá, pedig ilyen színű kanapét akarsz: egy méltatlanul elfeledett árnyalat

Az egyik oka, hogy nagyon szeretem a munkámat az, hogy folyton belefutok valami érdekes dologba. Ez néha valami egészen apró dolog is lehet, például egy szín, aminek a használatára korábban nem gondoltam. Zöld kanapét például korábban sosem képzeltem el a nappalimba, de ez most egy csapásra megváltozott.

Trend előrejelzés

Véletlenül bukkantam egy zöld kanapés lakberendezési fotóra, és rövid keresgélés után kiderült, hogy a zöld kanapék nagyon is divatosak mostanában, számos enteriőr központi elemét jelentik.

Klasszikus

Nagyon jól mutatnak klasszikus, kicsit vintage hangulatú berendezés mellett, de korántsem ez az egyetlen stílus, amiben megállják a helyüket.

A szoba színfoltja

Egy egyébként visszafogott földszínekkel dolgozó szobába kellemes, vidám, mégsem harsány színfoltot tudnak hozni.

A tökéletes darab

Ez már tényleg meglepett, de még az egyébként kifejezetten modern, szellős minimál stílusba is szépen beleillenek a zöld kanapék, ilyenkor persze különösen fontos a megfelelő anyag és stílus kiválasztása.

Kimagasló

Ezt a historizáló stílusban berendezett nappalit kifejezetten feldobja a hívogató zöld kanapé, enélkül nyomasztó lenne az összhatás.

Retro

Egy lomtalanításból mentett, kifejezetten ódivatú kanapé is a szoba dísze lehet, ha ügyesen rendezed el körülötte a kiegészítőket.

Derűség

A vibráló zöld szín a sötét falakkal is remek választás, mert életet, derűt, levegőt hoz a térbe.

Fókuszpont

Egy sötétebb zöld árnyalat viszont az egyébként fehér, vagy nagyon világos környezetben jelent stabil pontot.

Ez a kanapé szinte kéri, hogy terülj el rajta egy kicsit, és feledkezz meg a világ dolgairól.

Vidám

A romantikus country stílus persze nagy barátságot ápol a zöld textillel bevont kanapéval, ami ideális alapot ad a vidám virágmintáknak.

Mindenki kedvence

De a zöld kanapé a fiatalosabb indusztriállal is megállja a helyét, és a téglafal pirosa előtt szinte kivirul ez a bútordarab.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást