6 ruhadarab, amit NE vegyél fel az első találkozásra!

6 ruhadarab, amit NE vegyél fel az első találkozásra!

Címlap / Stílus / Divat / 6 ruhadarab, amit NE vegyél fel az első találkozásra!

Akár hivatalos találkozóra, akár randira készülsz, egyáltalán nem mindegy, hogyan jelensz meg. Az első benyomás rettentően fontos, emiatt nagyon ügyelned kell rá, hogy semmiképpen se mutasd magadat közönségesnek. 

Miniszoknya

Akármilyen találkozóra készülsz, egészen biztos, hogy nem jó ötlet miniszoknyát felvenned.
Hiába párosítod szolid felsővel és laposabb sarkú cipővel, minden férfinak felkelted a kíváncsiságát és egész biztos lehetsz benne, hogy azt fogják lesni, amikor leülsz, nem mutatsz-e kicsit is többet a kelleténél. 

Necc harisnya

Ugyancsak garantált, hogy bakot lősz a necc harisnyával. A legtöbb férfinak nem is tetszik ez a darab, sokkal többre értékelnek egy szép combfixet, aminek a harisnyarésze inkább csak sejteti, hogy valóságos csipkecsoda bújt meg a combod felső részén. 
 
A necc harisnya közönséges és semmiképpen sem való első találkozásra. 

Mélyen dekoltált felső

A mély dekoltázzsal is éppen az a baj, ami a miniszoknyával, csak ennél a ruhadarabnál még koncentráltabb a probléma, hiszen míg a rövid szoknyát nagyrészt elrejtheted, mihelyst helyet foglalsz, addig a cicik végig szem előtt vannak. 
 
Kellemetlen helyzetbe hozhatod magadat és a beszélgetőpartneredet is, ha összetalálkozik a pillantásotok, mikor ő éppen a kebleidről emeli az arcodra a tekintetét.

Csipke csak mértékkel

Mostanában nagyon divatos a csipke, amit tökéletesen bele tudsz építeni a ruhatáradba, és amit nem is feltétlenül kell nélkülöznöd az első találkozó során sem. Arra azonban ügyelned kell, hogy az adott darab semmiképpen se legyen átlátszó, így ugyanis éppen az ellenkezőjét fogod elérni a célodnak. 
 
Egy-egy csipke boleró, vagy részint csipkés felső nem okozhat problémát, de ha egy teljesen átlátszó fazonba vagy szerelmes, akkor azt inkább egy másik alkalomra tartogasd.

Túl feszes darabok

Ha nem tökéletes az alakod, akkor a jó ízlés értelmében nem is engedheted meg magadnak, hogy kizárólag feszülős ruhában jelenj meg, de akkor sincs másként a helyzet, ha egyébként rengeteget teszel a szép formákért és bikiniben is hibátlanul festesz. 
 
Éppúgy, mint minden átlátszó, vagy túl rövid ruha, a maximálisan passzoló darab is kihívó lehet, még akkor is, ha nem enged extra betekintést sehova.

Tűsarkú

Nem kell lemondanod a kicsit magas sarokról, de a tűsarkú cipődet érdemes félretenned, kiváltképpen akkor, ha nem tudod, hogy a partnered mekkora.
Lehet, hogy nem 180 centivel büszkélkedhet, s ha véletlenül fölé magasodsz, akkor nem feltétlenül fog fesztelenül viselkedni a társaságodban.  

Akkor mit vegyél fel?

Természetesen nem kell véka alá rejtened, ami szép, de ha csinos vagy, akkor annak akkor is látszódnia kell, ha nem teszel ki mindent a kirakatba.
 
Hivatalos ügyben fontos a szolid, elegáns ruházat, míg az első randin nyilvánvalóan lazábbra veheted a figurát. Bármelyikről is legyen szó, az garantált, hogy mindkettőtöknek sokkal jobb, ha egymás személyiségére, eredményeire tudtok koncentrálni, nem pedig a domborulatokkal kell foglalkoznotok.
 
Egyszerűen nem szabad kitenned a beszélgetőpartneredet olyan kellemetlen helyzetnek, hogy vigyáznia kelljen, hova pillanthat és hova nem.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást