Réteges öltözködéssel is csinosan

Réteges öltözködéssel is csinosan

Címlap / Stílus / Divat / Réteges öltözködéssel is csinosan

Nyakunkon az ősz és egyre nehezebben találjuk el, hogy meleg lesz vagy hideg odakinn, ezért mindannyian próbálunk rétegesen öltözködni. Nem mindegy azonban, hogy hogyan csináljuk mindezt, főleg akkor, ha azon túl, hogy nem szeretnénk megfázni, még csinosak is szeretnénk maradni.

Kardigánok

A hosszú ujjú, vékony anyagból készül kardigánok kiváló segítőink lehetnek a réteges öltözködésben.
Pólók és blúzok fölé egyaránt ideális, hiszen véd a hideg ellen, de ha mégis le kell vetnünk, akkor könnyű darab, amit nem jelent majd nehézséget magunkkal cipelni.
1- H&M, 8990 Ft.
2- Pull&Bear, 2995 Ft.
3- Mango, 4995 Ft.
4- Reserved

Átmeneti kabátok

Az átmeneti kabátok ideálisak őszre, hiszen anyaguknak köszönhetően védenek a szél és akár az eső ellen is, de alá nem szükséges túlságosan felöltöznünk.
Válasszunk egy vékony anyagból készült, nem gyűrődő darabot, és máris felszerelkeztünk a legpraktikusabb őszi darabbal!
1- F&F, 10900 Ft.
2-  H&M, 12990 Ft. 
3- Mango, 54995 Ft.
4- Reserved

Övek

Az övek minden megjelenést segítenek finomabbá, nőiesebbé varázsolni, ráadásul néhány éve divat már, hogy kabátokat, kardigánokat is összefoghatunk olyan övvel, amelyek nem ahhoz lettek tervezve eredetileg.
Figyeljünk oda, hogy vékony, színben megfelelő öveket válasszunk, és soha ne kössük túl szorosra őket!
1- Zara, 6595 Ft.
2- Pimkie 2290 Ft.
3- Reserved
4- H&M 1990 Ft.
5- Mango, 9995 Ft.

Pulóverek

A vastag pulóverek óriási hátránya, hogy ha nincsen elég hideg, akkor mindenképpen bemelegszünk alatta. Ráadásul, ha nem öltözünk alá előrelátóan, akkor nehézséget okozhat a levétele is, ezért érdemes ezeket inkább a télre hagyni.
Emellett egyes darabok komoly súllyal is rendelkeznek, ezért azokat nem lesz kellemes magunkkal vinni mindenhova. Ezért válasszuk a vékonyabb, szellős anyagú pulóvereket, amelyek alatt hordhatunk pólót, inget, ujjatlan topot, és ha melegebbre fordul az idő egy könnyed mozdulattal levehetjük.
1- Pull&Bear 6995 Ft.
2- H&M 6990 Ft.
3- F&F, 3500 Ft.
4- Mango, 9995 Ft.

Body-k

Az őszi öltözködés egyik legjobb megoldása a body. Ezek a darabok mindenkinek jól állnak, szabástól függetlenül tartják a formáikat, mivel alul kell rögzíteni őket.
Ugyanennek a megoldásnak köszönhetően a derekunk nem tud kilógni, így esélyünk sem lehet a megfázásra vagy felfázásra. Jól variálható darabok, gyakorlatilag bármivel viselhetjük.
1- Dolce&Gabbana 
2- Donna Karan 
3- Spanx
4- Wolford   

Sálak

A sálak ősszel már koránt sem pusztán dekorációs elemek, mint nyáron voltak. Vékony anyagból készült darabokat válasszunk, amelyek finoman védik a nyakunkat és a hátunkat a széltől és a hidegtől.
Nem utolsó sorban alakunkat is nagyon könnyen javíthatjuk ezekkel, megkötési módok szerint nyújtanak, vagy emelik ki az előnyöket és takarják a problémás részeket.
1- H&M, 3990 Ft. 
2- Mango, 8995 Ft.  
3- Mango, 7995 Ft. 
4- Pull&Bear 3595 Ft.  

Fő szempontok

Ha jön az ősz, akkor bizony gondolni kell a hideg okozta kellemetlenségek megakadályozására is, bármennyire is elszoktunk ettől a nyár folyamán.
A legfontosabb szempont, hogy könnyű, kényelmes darabokat válasszunk, és egyszerre több réteget viseljünk magunkon. Így nem csak az évszakhoz alkalmazkodunk, de akár naponta többször is variálhatjuk megjelenésünket!
1- Mango, 29995 Ft. 
2- H&M, 1990 Ft.  
3- Mango, 8995 Ft.
4- Reserved
5- Stradivarius, 6995 Ft.  

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást