5 film, ami realisztikusan mutatja meg, milyen a valódi szerelem

5 film, ami realisztikusan mutatja meg, milyen a valódi szerelem

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 film, ami realisztikusan mutatja meg, milyen a valódi szerelem

Két szerető

Noha sokan nem értenek egyet a filmhez választott befejezéssel, kétség sem férhet ahhoz, hogy igazán érdekes alkotásról beszélünk. A főszereplő Leonard Kraditor (Joaquin Phoenix), aki egy tönkrement kapcsolat után hazaköltözik szüleihez. Azonban rövidesen döntéshelyzet előtt találja magát, amikor románcba keveredik az izgalmas személyiségű szomszédnővel, és a lánnyal, akivel a szülei akarják összehozni.

A sztori nem csak felhívja a figyelmet a mentális problémákra, de azt is megmutatja, milyen komplex is a szerelem valójában, és mi az, amit mindannyian keresünk a társunkban.

Két szerető
port.hu

Bízz a szerelemben

A szerelem egészen más attól függően, milyen korban és életszakaszban jársz. A film három különböző történetet mutat meg, eltérő generációkban, főszerepben egy édesapával, az exnejével és a gyerekeivel. Ahogy mindannyian megtapasztalják, milyen csodálatos érzés a szerelem, egészen más utat járnak be, más problémákkal és élményekkel ötvözve.

A film nagy előnye, hogy csodálatos zenékkel van tele, így ha kedved van egy romantikus vígjátékhoz, ami a felületesség helyett kicsit mélyebb, valósabb szemszögből mutatja meg az eseményeket, ezt ajánljuk figyelmedbe.

Bízz a szerelemben

Exek és szeretők

Eva egy elvált édesanya, aki tinédzser lányát neveli egyedül. Élete nem sok izgalmat tartogat magában, mígnem egy partin megismerkedik Alberttel, majd a költő Mariannéval. A férfi elkéri a telefonszámát, és bár fizikailag nem vonzódik hozzá, Eva mégis elmegy a randira. Ahogy telik az idő, úgy kezdi megkedvelni Albertet, miközben friss barátságot köt Mariannéval.

A gondok ott kezdődnek, amikor kiderül, új barátja nem más, mint Albert volt felesége, és a két ex egyáltalán nem kedveli egymást. De mi a teendő egy ilyen helyzetben? Vajon a barátságot kell választani a szerelem helyett, vagy épp fordítva? Eva is ebben a nehéz helyzetben találja magát, és bár a film tele van komikus jelenetekkel és poénokkal, a komolyabb témákról sem fél beszélni.

Exek és szeretők
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást