Kikapcsolódás / Szórakozás

5 romantikus film, ami realisztikusan mutatja meg, milyen a szerelem

Romantikus film

Két szerető

Noha sokan nem értenek egyet a filmhez választott befejezéssel, kétség sem férhet ahhoz, hogy igazán érdekes alkotásról beszélünk. A főszereplő Leonard Kraditor (Joaquin Phoenix), aki egy tönkrement kapcsolat után hazaköltözik szüleihez. Azonban rövidesen döntéshelyzet előtt találja magát, amikor románcba keveredik az izgalmas személyiségű szomszédnővel, és a lánnyal, akivel a szülei akarják összehozni.

A sztori nem csak felhívja a figyelmet a mentális problémákra, de azt is megmutatja, milyen komplex is a szerelem valójában, és mi az, amit mindannyian keresünk a társunkban.

Bízz a szerelemben

A szerelem egészen más attól függően, milyen korban és életszakaszban jársz. A film három különböző történetet mutat meg, eltérő generációkban, főszerepben egy édesapával, az exnejével és a gyerekeivel. Ahogy mindannyian megtapasztalják, milyen csodálatos érzés a szerelem, egészen más utat járnak be, más problémákkal és élményekkel ötvözve.

A film nagy előnye, hogy csodálatos zenékkel van tele, így ha kedved van egy romantikus vígjátékhoz, ami a felületesség helyett kicsit mélyebb, valósabb szemszögből mutatja meg az eseményeket, ezt ajánljuk figyelmedbe.

Exek és szeretők

Eva egy elvált édesanya, aki tinédzser lányát neveli egyedül. Élete nem sok izgalmat tartogat magában, mígnem egy partin megismerkedik Alberttel, majd a költő Mariannéval. A férfi elkéri a telefonszámát, és bár fizikailag nem vonzódik hozzá, Eva mégis elmegy a randira. Ahogy telik az idő, úgy kezdi megkedvelni Albertet, miközben friss barátságot köt Mariannéval.

A gondok ott kezdődnek, amikor kiderül, új barátja nem más, mint Albert volt felesége, és a két ex egyáltalán nem kedveli egymást. De mi a teendő egy ilyen helyzetben? Vajon a barátságot kell választani a szerelem helyett, vagy épp fordítva? Eva is ebben a nehéz helyzetben találja magát, és bár a film tele van komikus jelenetekkel és poénokkal, a komolyabb témákról sem fél beszélni.

Még 2 romantikus film a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást