A Rák szerelmi kompatibilitása

A Rák szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Rák szerelmi kompatibilitása / 3. oldal

Rák és Nyilas szerelmi kompatibilitása: Gyenge

Általában különböző céljaik és vágyaik vannak. A Nyilas a vándor-típus, aki nem szereti, ha valami biztos dologhoz kell tartania magát. A Rák biztos akar lenni partnere szelmében, a Nyilas viszont nem képes biztosítani azt. A Nyilas a mának él, míg a Rák a jövőnek. A Rák féltékeny a Nyilasra, nem bízik léha, hűtlen magatartásában. A Nyilas unja a Rák szeretet-függőségét, ez viszont a Rákot mélyen sérti. Szexuálisan a Nyilas nagyon aktív és mint általában a Rákot, könnyű boldoggá tenni. A Nyilasban ez a kapcsolat beteljesületlenséget és depressziót válthat ki, ez pedig új partner keresésére sarkallja. Homályos kilátások vannak hosszú kapcsolat kialakulására, általában rövid ideig tart a Rák-Nyilas kapcsolat.

Rák és Bak szerelmi kompatibilitása: Gyenge

A Bak nem tud sok figyelmet szentelni partnerére, ez pedig nem felel meg a Rák kívánságainak. Mindketten jó pénzkezelők és vezetők, nem valószínű, hogy pénzügyi problémáik lesznek. A Bak hűséges és odaadó társ, ezzel pedig a Rák nagyon elégedett, akkor is, ha az élet néha kicsit unalmas mellette. Erős szexuális vonzalom alakul ki a két csillagjegy szülöttje közt. A hálószobában addig minden tökéletes, amíg a Rák nem érzi unalmasnak a praktikus Bakot. A kapcsolat nem stabil, a házasságnak kis valószínűsége van.

Rák és Vízöntő szerelmi kompatibilitása: Gyenge

A szórakozást kedvelő Vízöntő túl kiszámíthatatlan a kiszolgáltatott Rák számára.

A Rák általában nyitottabb és kiszámíthatóbb, mint a Vízöntő, aki hajlik az új kalandok felé. A Vízöntők szeretik megosztani a világgal történeteiket, míg a Rák személyes kötelezettségeire szeret koncentrálni. A Ráknak konzervatív ízélése van, a Vízöntőé épp ellenkező. A Vízöntő általában mentesíti magát az érzelmi követelményektől. Egy ideig képesek megtalálni a közös nyelvet a hálószobában, de az enxcentrikus viselkedés és hangulatiság nem mindig férnek össze. Csak akkor van esély tartós kapcsolatra, ha egyikőjük képes a másik alárendeltje lenni.

Rák és Halak szerelmi kompatibilitása: Erős

Egy igazi, gyengéd páros, akik erősíti egymás egoját. A Halak egy fantáziadús álmodozó, a Rák pedig egy fantáziadús munkás – együtt meg tudják valósítani céljaikat. A Halak biztosítja a Rák életében a romantikát, a Rák a Halak védelmező szeretőjévé válik. Szexuális téren is jó párost alkotnak. Felnéznek egymásra, és megpróbálják támogatni egymást. Valószínüleg a Rák lesz a vezető, mert a Halak érzelmileg labilisabb. Legyen nappal, vagy éjszaka, a két jegy szülöttje ideális párost alkot, tökéletes házasság van kilátásban.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást