A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása

A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A romantikus, érzékeny Halak szerelmi kompatibilitása

Halak és Nyilas szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

A két csillagjegy szülöttje valósággal tűzbe jön a hálószobában, de a kompatibilitás itt végetér. Egyikük sem tudja a megbízhatóság érzését adni a másik számára. A független Nyilas “túl sok” a folyamatos figyelmet és odaadást igénylő Halak számára. A Nyilas éles nyelve megbántja a Halak romantikus érzékenységét.

A Halak közelebb szeretne kerülni, de állandóan zavaros számára a Nyilas viselkedése, és visszautasítottnak érzi magát. Ez azért van így, mert a Nyilas meg szeretne szabadulni a nagy érzelmi igénybevételtől, amit a Halak igényel. A Nyilas úgy érzi, hogy az energiája és optimizmusa a kilátástalanság mocsarába fullad a Halak mellett. Rendkívül nehéz kapcsolat, a házasság szinte lehetetlen.

Halak és Ikrek szerelmi kompatibilitása: Gyenge

Erős szenvedély alakul ki köztük, még veszekedéseik is szenvedélyesek. A Halak túl érzelmes az Ikrek számára. Az érzelmes Halak könnyen megsérül a meggondolatlan Ikrek megjegyzéseitől.

Az Ikrek csintalan és játékos, a Halak viszont érzékeny és a szív útján közelít meg mindent. Gyanakvás és bizalmatlanság jellemzi kapcsolatukat. Hiába a köztük levő szerelem, a lángot hamarosan eloltja a kapcsolatukban jelenlevő bizonytalanság. Egy meglehetősen kockázatos kapcsolat, a házasság boldogtalan.

Halak és Bak szerelmi kompatibilitása: Erős 

A Halakon valószínüleg uralkodni tud a Bak, az ágyba is ő veszi át az uralkodó pozíciót, a Halak pedig hűségesen követi őt. A Halak gyengéd és őszinte természet, és tökéletesen boldoggá tudja tenni a Bakot.

A Bak biztosítani tudja a Halak számára a stabil életet, igényeit kielégíti, ezért cserében elnyeri a Halak csodálatát, ezt pedig a Bak mindennél jobban szereti. Nagyon különböző emberek, mégis tökéletesen kiegészítik egymást érzelmileg. A Halaknak köszönhetően a Bak néha ki tudja mutatni érzelmeit. A kapcsolatnak nagyon jó esélyei vannak, a két csillagjegyben szülöttek tökéletesen összeillenek.

Halak és Vízöntő szerelmi kompatibilitása: Gyenge  

Nem lenne rossz kombináció, de szexuális viszonyuk egy melodramatikus háborúra hasonlít. Az érzékeny Halak túlságosan függ a Vízöntőtől és folyamatosan igényli a szerelem bizonyítását. A Vízöntő depressziósnak érzi magát ebben a kapcsolatban.

A Halak nagyon összetett személyiség, életének középpontjában a szerelem áll, és ez negatívan hat a Vízöntő fejlődő személyiségére. A Halak is boldogtalan a kapcsolatban, és ha azt veszi észre, hogy a Vízöntőt nem érdeklik az ő lelki problémái, akár teljesen kizárhatja a Vízöntőt életéből. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást