Életmód / Ezotéria

6 csillagjegyes párosítás, akik egymás szöges ellentétei, de mégis összepasszolnak

6 csillagjegyes párosítás, akik egymás szöges ellentétei, de mégis összepasszolnak

Kos és Mérleg

Ez a két csillagjegy nem sok dologban hasonlít egymásra. Míg a Kosok állandóan a pörgést keresik és imádják a kalandokat, addig a Mérlegeknek szükségük van a biztonságra és a stabilitásra. Az egyik tűzjegy, a másik levegő jegy.

És mégis, nagyon jól működik kettejük között egy kapcsolat, hiszen folyamatosan képesek motiválni egymást a megfelelő irányba!

A Kos segít, hogy a Mérleg egy kicsit nyitottabb legyen az ismeretlen felé, míg a Mérleg el tudja érni azt, hogy a Kos egy kicsit lassítson, és legyen óvatosabb. Ráadásul vannak közöttük hasonlóságok is! Mindketten nagyon karizmatikusak, megnyerők, és ha belépnek egy szobába, külön-külön is igazi egyéniségek. Hát még együtt! Mindig tudják, hogyan érezzék jól magukat.

Bika és Skorpió

Meglehet, hogy ez a két jegy állandóan vitatkozik valamin, de ahhoz kétség sem férhet, hogy izzik közöttük a levegő. Ráadásul valóban kiegészítik egymást.

A Bikák rendkívül kitartóak, alaposak, és ha valamibe belevágják a fejszéjüket, a végletekig kitartanak – még akkor is, ha a siker csak nagyon lassan kopogtat be az ajtajukon.

A Skorpiók pedig mindig a szívük után mennek, és azt csinálják, ami boldoggá teszi őket, ezért mindketten képesek segíteni egymásnak a fejlődésben. Együtt egyszerűen megállíthatatlanok, és az biztos, hogy a kapcsolatuk rendkívül szenvedélyes.

Ikrek és Nyilas

Nem egyszerű a helyzet, ha egy Nyilas és egy Ikrek talál egymásra. Mindketten kicsit kettős személyiségek, egyszerre introvertáltak és extrovertáltak is, azonban némileg nehezítheti a helyzetet, hogy a Nyilasnál sosem tudni, épp milyen hangulata lesz.

Az Ikreket viszont ez nemhogy nem ijeszti meg, de még izgalmasnak is találja, hogy folyamatos a változatosság a kapcsolatban.

Mivel mindkét jegy szociális alkat, ráadásul intellektuálisak, így könnyedén megértik egymást, sőt, néha olyan érzésük is támadhat, hogy egymás gondolataiban olvasnak. Persze időnként náluk is vannak viták, de ezek szerencsére az egészséges keretek között mozognak!

Ha érdekel a többi csillagjegyes párosítás is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást