5+1 csillagjegy-páros, akik egymás ellentétei, de mégis összepasszolnak

5+1 csillagjegy-páros, akik egymás ellentétei, de mégis összepasszolnak

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 csillagjegy-páros, akik egymás ellentétei, de mégis összepasszolnak

Kos és Mérleg

Ez a két csillagjegy nem sok dologban hasonlít egymásra. Míg a Kosok állandóan a pörgést keresik és imádják a kalandokat, addig a Mérlegeknek szükségük van a biztonságra és a stabilitásra. Az egyik tűzjegy, a másik levegő jegy.

És mégis, nagyon jól működik kettejük között egy kapcsolat, hiszen folyamatosan képesek motiválni egymást a megfelelő irányba!

A Kos segít, hogy a Mérleg egy kicsit nyitottabb legyen az ismeretlen felé, míg a Mérleg el tudja érni azt, hogy a Kos egy kicsit lassítson, és legyen óvatosabb. Ráadásul vannak közöttük hasonlóságok is! Mindketten nagyon karizmatikusak, megnyerők, és ha belépnek egy szobába, külön-külön is igazi egyéniségek. Hát még együtt! Mindig tudják, hogyan érezzék jól magukat.

Bika és Skorpió

Meglehet, hogy ez a két jegy állandóan vitatkozik valamin, de ahhoz kétség sem férhet, hogy izzik közöttük a levegő. Ráadásul valóban kiegészítik egymást.

A Bikák rendkívül kitartóak, alaposak, és ha valamibe belevágják a fejszéjüket, a végletekig kitartanak – még akkor is, ha a siker csak nagyon lassan kopogtat be az ajtajukon.

A Skorpiók pedig mindig a szívük után mennek, és azt csinálják, ami boldoggá teszi őket, ezért mindketten képesek segíteni egymásnak a fejlődésben.

Együtt egyszerűen megállíthatatlanok, és az biztos, hogy a kapcsolatuk rendkívül szenvedélyes.

Oldalak: 1 2 3

»

1 hozzászólás

  • Adriana
    2021.01.28., 22:27

    Soha Nics oda írva valami jó az oroszlanoknak 🤣

    Válasz

Írj egy hozzászólást