A Rák szerelmi kompatibilitása

A Rák szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Rák szerelmi kompatibilitása

Rák és Kos szerelmi kompatibilitása: Közepes

Ez a kombináció általában nehéz kapcsolatot hoz. Mindkét jegy szülöttje erőteljes szexualitással bír. A problémát az okozza, hogy a szexuális vonzerejük elhalványul a túlságosan temperamentumos viselkedésük miatt. A Kos merész, de Rák viszont óvatos. A Rák szereti az otthont és a nyugalmat, a Kos nem szereti a kötöttségeket. A személyiség-különbségek miatt gyakran vitatkoznak apróságokon. A köztük levő különbségek összeférhetetlenné teszik őket. Az asztrológia viharos kapcsolatot jósol nekik, házasságuk ritkán jár sikerrel.

Rák és Bika szerelmi kompatibilátása: Erős

Általában jó kombináció. Mindkettőnek megbízhatóságra és egyfajta állandóságra van szüksége. Mindketten jó szeretők, gyengédek és szenvedélyesek. A Rák több érzékiségről és képzeletről tesz tanuságot. A Bika képes megérteni a Rák változékony hangulatát, ez pedig gördülékennyé teszi a kettejük közt levő problémamegoldást. A Bika általában figyelmes ember, a Rák viszont jól reagál a helyzetekre. A köztük levő viszony az évek elteltével egyre csak javulni fog, eltérő személyiségük egyre jobban ki fogja egészíteni a másikét. A Rák szexuális életét gyakran negatívan befolyásolja a kellemetlenkedő Bika. A problémákat viszont jól meg tudják oldani, ezért sikeres házasság alakulhat ki a két csillagjegy szülöttje közt.

Rák és Ikrek szerelmi kompatibilitása: Gyenge

A Rákot szinte azonnal elkezdi vonzani a szikrázó egyéniségű Ikrek, de nem tudja megtalálni mellette a biztonságot, az Ikrek kiszámíthatatlan viselkedése miatt. A Rák önbizalma ezért csökken, nehezen tudják megérteni egymást. Az Ikrek vezérelhetetlen szexuális energiája problémákat fog okozni a Rák számára. A Rák szereti otthonát, a biztonságos nyugalmat, míg az Ikrek hamarosan nyugtalan lesz és nem szereti rabnak érezni magát saját otthonában, szüksége van más emberek társaságára is. Az Ikrek hamarosan elviselhetetlennek fogja találni a Rák melletti életet. A Rákot érzelmek vezérlik, az állandóságra törekszik, míg az Ikrek megállíthatatlan mozgása nyugtalanítólag hat kapcsolatukra. Bár nagyon erős kapcsolat alakulhat ki köztük, hosszútávon szinte lehetetlen együtt maradniuk.

Rák és Rák szerelmi kompatibilitása: Közepes

Rengeteg közös tulajdonságuk van, és ez fogja jelenteni a problémát. Túlságosan hasonlítanak egymásra ahhoz, hogy boldogok tudjanak együtt lenni. Mindketten túlságosan érzékenyek, amelynek eredménye képpen érzelmi problémák sokasága vár rájuk. Mindketten a főszerepet szeretnék játszani szexuális kapcsolatukban, amely gyakran vitákhoz és egymás kritizálásához vezet. Mindketten szavakkal és tettekkel próbálják bizonyítani saját igazukat, viszont ezzel egymásban fájdalmat és nyugtalanságot váltanak ki. Mindketten hajlamosak mártírkodni, és ha ezt egyikük nem veszi észre a másikon, a reakció sokkoló lesz. Kicsinyes civakodások, egymás hibáztatásai jellemik kapcsolatukat. Ugyanakkor fizikailag vonzák egymást, ebben az összefüggésben pedig érzéki kapcsolat az övéjük. A házasság csak kölcsönös megértéssel és egymás tiszteletével alakulhat ki.

A Rák kompatibilitása a többi csillagjeggyel a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást