Pszichikus önvédelem: így erősítsd meg az aurádat!

Pszichikus önvédelem: így erősítsd meg az aurádat!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Pszichikus önvédelem: így erősítsd meg az aurádat!

Olykor megtörténik, hogy rosszindulatból ártani akar nekünk valaki. Ennek az az oka, hogy valamikor a múltban megsérült a lelke, és mi felidéztünk benne egy korábbi helyzetből valamit, ami miatt megharagudott ránk. A pszichéjét kellene gyógyítani, de ha haragos, akkor erre látszólag csekély lehetőség van. Mit tehetünk ilyenkor?

Az erős aura védelmet nyújt

A jól fejlett auráról az erőszakos erők lepattannak, és a támadás visszafordul arra, amerről jött.

A támadó fel fogja adni a harcot, ha az auránk erős marad.

A pszichikus önvédelem, a jól kifejlesztett aura nemcsak véd, hanem kifelé is sugárzik, alkalmas arra, hogy magunkat megóvjuk, támadónkat pedig gyógyítsuk vele.

Néha az is elfordulhat, hogy csak határozott cselekvéssel lehet véget vetni a támadásnak.

Ilyen esetekben más elhárító megoldást kell alkalmazni.

Menekülés, agresszió vagy higgadtság?

Amikor támadás ér minket, többféleképpen reagálhatunk: elfuthatunk, dühödten agresszívek lehetünk, vagy higgadtan megpróbálhatunk túljárni a támadó eszén.

A menekülés kimenetele bizonytalan, mert fortélyos gyorsaság és az ellenség ismerete kell hozzá.

A visszavágás során a felek minden erejüket bevetik, eszközként alkalmazva az erőszakoskodást, a megfélemlítést és a blöffölést.

Az ilyen küzdelem hosszan tartó és kimerítő lehet. Ha sikerül is megtorolni a támadást, még nem biztos, hogy az ügy ezzel lezárul.

A harmadik módszer, hogy az áldozat megerősíti védelmét, és nem hajlandó reagálni, várva, hogy a támadó visszavonuljon. 

Áldás

Aki (pl. átok révén) ártani akar nekünk, annak a lelke gyógyításra és áldásra szorul.

A fensőbb énünk rendelkezik azzal az erővel, hogy a támadónkat megáldjuk.

Az áldás a leghatékonyabb módszer, mert hozzájárul, hogy az ellenség magától félreálljon, és agresszív hajlama egy időre, esetleg örökre megszűnjön.

Ezzel szemben ha megátkozunk valakit, aki pszichikus támadással ártani akar nekünk, a rosszindulatunk hozzáadódik az övéhez, és valószínű, hogy mindkettő hatását érezni fogjuk. 

Az áldás módja

Az áldás egy isteni lény nevében és erejével kifejezett jókívánság. Azt az isteni nevet (pl. Isten, Jézus Krisztus) vagy címet (pl. az angyalok) érdemes használnunk, amelyben igazán hiszünk.

Aki a felsőbb énjében hisz, mondhatja azt, hogy „felsőbb énem nevében”. Minden névben hatalmas erő lakozik. Vizualizáljuk a megáldott személyt és auraburkát.

Képzeljük el, hogy az auraburok felfénylik körülötte, ettől az áldásunk még hatékonyabb lesz. A áldás lehet általános, de például kívánhatunk jó egészséget, türelmet, jómódot, amire szerintünk az illetőnek szüksége van.

Ha tudunk konkrét személyes kívánságról, akkor nevezzük meg azt (pl. a hozzátartozója gyógyuljon meg).

Olyasmi legyen, amiről őszintén úgy gondoljuk, hogy a spirituális növekedéshez szüksége van rá, máskülönben az ellentmondás miatt kudarcba fullad az áldás. 

Önbizalom és fejlett aura

Auránk a bőrünkhöz hasonlóan az egészséges élet szerves része. Erősítése révén sokat tehetünk az egészségünkért.

Amikor rossz közérzetünk, netán betegségünk okát keressük, valószínű, hogy negatív érzelmet és körülményeket találunk a háttérben, ami kikezdte az önbizalmunkat.

Ezzel szemben amikor tudjuk, hogy képesek vagyunk megküzdeni mások érzelmeivel, és képesek vagyunk terveinket véghezvinni és másoknak segíteni, a sugárzó önbizalom meggátolja, hogy támadónk levertsége, félelmei és zavart képzelete lehúzzon minket. 

Cikkünk Denning és Phillips Erősítsd meg az aurád! (Édesvíz Kiadó, 2007.) című könyve alapján készült.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!