Életmód / Ezotéria

Érdekel, milyen színű az aurád? Most kiderítheted

Érdekel, milyen színű az aurád? Most kiderítheted

Általános tudnivalók

Ezen a földön minden energiából és rezgésekből áll, ezért mindennek van aurája. Egy ember aurája tükrözi egészségügyi, mentális és érzelmi aktivitását. Gyakran egy betegség tüneteit is jelzi az aura változása. Az alap-aura egy 2-3 centiméter vastagságú fény réteg a test körül. Ennél nagyobb is lehet, de észlelése szabad szemmel nagyon nehéz.

Egyes médiumok rendelkeznek aura-látó tulajdonsággal, de a nagyon kis gyermekek is spontán képesek érzékelni. A csecsemők akkor kedvelnek valakit, ha tetszik a föléjük hajoló személy aurája, vagy ha hasonlít szüleiéhez, ha pedig nem tetszik sírással válaszol, bármennyire is mosolyog az illető. 

Ha például megmagyarázhatatlanul vonz vagy taszít bizonyos személy, akkor az azért lehet, mert tudat alatt érzed, hogy az illetőnek más energiái vannak, mint neked és ezek taszítanak.

Aura fotózás

Már rég óta kísérleteznek aurák fényképezésével. Először Nicola Tesla 1890-es években kísérletezett vele (aki mellesleg az elektromos vátlóáram felfedezője).

A 40-es években aztán Semyon D. Kirlian orosz technikus fedezett fel egy szokatlan dolgot. Kórházi berendezések javításával foglalkozott, amikor felfigyelt egy különös reakciót az elektromos áram és a fotográfiai lemez közt, így elérhető lett az élő szervezetek lenyomatáról való film készítés. Mára már továbbfejlesztették a Kirlian technikát, így ma már képesek fényképen megjeleníteni az élőlények, sőt a tárgyak környező energiáit.

Aura színek

Egy személynek különböző színű aurája lehet, annak függvényében milyen fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten van. Az aura színe a fény energia frekvenciájától függ. Ezért amit mi színnek látunk, az a fényrészecskék mozgásából adódó játék.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást