Kíváncsi vagy, milyen színű az aurád? Most könnyen kiderítheted

Kíváncsi vagy, milyen színű az aurád? Most könnyen kiderítheted

Címlap / Életmód / Ezotéria / Kíváncsi vagy, milyen színű az aurád? Most könnyen kiderítheted

Az aura olyan energiamező, amely tükrözi a szervezetben levő finom energiákat. Ez egy személyes elektromágneses energia, amely úgy vesz körbe, mint egy tojáshéj.

Általános tudnivalók

Ezen a földön minden energiából és rezgésekből áll, ezért mindennek van aurája. Egy ember aurája tükrözi egészségügyi, mentális és érzelmi aktivitását. Gyakran egy betegség tüneteit is jelzi az aura változása.

Az alap-aura egy 2-3 centiméter vastagságú fény réteg a test körül. Ennél nagyobb is lehet, de észlelése szabad szemmel nagyon nehéz.

Egyes médiumok rendelkeznek aura-látó tulajdonsággal, de a nagyon kis gyermekek is spontán képesek érzékelni. A csecsemők akkor kedvelnek valakit, ha tetszik a föléjük hajoló személy aurája, vagy ha hasonlít szüleiéhez, ha pedig nem tetszik sírással válaszol, bármennyire is mosolyog az illető. 

Ha például megmagyarázhatatlanul vonz vagy taszít bizonyos személy, akkor az azért lehet, mert tudat alatt érzed, hogy az illetőnek más energiái vannak, mint neked és ezek taszítanak.

Aura fotózás

Már rég óta kísérleteznek aurák fényképezésével. Először Nicola Tesla 1890-es években kísérletezett vele (aki mellesleg az elektromos vátlóáram felfedezője).

A 40-es években aztán Semyon D. Kirlian orosz technikus fedezett fel egy szokatlan dolgot. Kórházi berendezések javításával foglalkozott, amikor felfigyelt egy különös reakciót az elektromos áram és a fotográfiai lemez közt, így elérhető lett az élő szervezetek lenyomatáról való film készítés. Mára már továbbfejlesztették a Kirlian technikát, így ma már képesek fényképen megjeleníteni az élőlények, sőt a tárgyak környező energiáit.

Semyon Davidovich Kirlian örmény származású orosz feltaláló és kutató volt, aki feleségével, Valentina Khrisanovna Kirlian tanárnővel és újságíróval együtt felfedezte és kifejlesztette a Kirlian technikát.

Aura színek

Egy személynek különböző színű aurája lehet, annak függvényében milyen fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten van. Az aura színe a fény energia frekvenciájától függ. Ezért amit mi színnek látunk, az a fényrészecskék mozgásából adódó játék.

A színek jelentése

Lila: Spirituális gondolatokat, mély lelkiséget jelent.

Indigókék: Általában azokra jellemző, akik intuitív, veleszületett pszichikai képességekkel rendelkeznek. Elképesztő képességet jelent a gyakorlati kérdések kezelésére.

Kék: Kiegyensúlyozott létezést, csillapodott idegrendszert, erőt és energiát jelent. A kék aurájú emberek általában nyugodtak, kiegyensúlyozottak és nagy bennük a túlélő ösztön.

Zöld: Nyugalmat, természetes gyógyító képességet jelképez. A természetes gyógyítóknak zöld az aurájuk.

Sárga: Öröm, szabadság, felszabadult életerő jele. A sárga fényű emberek tele vannak belső örömmel, nagylelkűek és nem kötődnek semmihez.

Narancssárga: Inspirációt, felemelő érzéseket jelent. Gyakran a hatalmat, és az ellenőrizni való vágyat/képességét jelenti.

Piros: Materialista gondolatok, pénz és fizikai test utáni gondolatok.

Szürke: Sötét, lehangoló gondolatok, tisztázatlan szándékok, a személyiség egy sötét oldala.

Barna: Nyugtalanító, zavaró, materialista, spirituálisan negatív személyiség.

Hogyan láthatjuk az aurát? 

Állítsd a személyt egy finoman megvilágított fehér háttér elé (a színes háttér megváltoztatja az aura színét). Nézd a személy homlokát, koncentrálj csak erre a pontra 30-60 másodpercig. Látnod kell a háttérben egy erősebb más színt. Ez a saját felfogásod az ő aurájáról. Minél tovább koncentrálsz, annál jobban fogod látni.

Hogyan láthatod a saját aurádat?

Állj 1,5 méterre egy tükör elé, finoman megvilágított szobában, fehér háttérrel. Figyeld a tükörben egyetlen pontban magad. Ha nem sikerül, gyakorold, fejleszd az „aura látást„.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!