Pompás italokat készíthetsz fermentálással, amik segítik az emésztést, és mivel jótékony baktériumokat is tartalmaznak, ezért rendkívül hálás lesz értük a bélrendszered. És mint tudjuk, ha a belekben rend van, akkor az egész testünkben is nagyobb rend lesz.
3/10 Fermentált limonádé
Facsard ki 500 g bio citrom levét, keverj hozzá ¾-1 csésze nyers nádcukrot és 1 csésze tejsavót, (lecsepegtethetsz 1-2 pohár élőflórás joghurtot, és a maradékból finom krémsajt készíthető). Mindent tegyél egy literes üvegbe és öntsd fel annyi vízzel, hogy maradjon 2 ujjnyi üres rész a tetején. Lezárva állítsd szobahőmérsékletű helyre 3 napra. Ha nagyon meleg van, próbálj találni egy enyhébb zugot a számára. Minden nap nézz rá és kóstold meg. Tedd hűtőszekrénybe, mihelyst kellemesnek találod.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!