Szerelem / Párkapcsolat

7 pasi típus, akitől menekülj!

Egy bimbózó kapcsolatnál hajlamosak vagyunk állandóan viselni azt a bizonyos rózsaszín szemüveget, és emiatt sokszor nem vesszük észre azokat a figyelmeztető jeleket, amik ott villognak előttünk a következő szöveggel: menekülj!

Az örök gyerek

Ennél a férfitípusnál azonnal megfog minket a könnyedsége és a vidámsága. Lazán veszi az életet, és mintha elkerülné őt minden, ami a mai, zord világot jellemzi. Ez persze szép és jó, azonban van egy határ, miután már zavaró. Az örök gyereknek sokszor nincs munkája, saját keresete, így meglehet, hogy még mindig a szülei anyagi helyzetét használja a boldogulásához.
Nem vállal soha, semmiért felelősséget, valamint nem néz szembe a nehezebb helyzetekkel inkább elfut előlük, vagy poénra veszi, és emiatt sokszor elbukik. Kapcsolataiban nem egy partnert, hanem inkább egy anyapótlékot keres, aki védelmezi őt.

A hencegő

Természetes, ha egy pasi büszke az eddig elért eredményeire, azonban ha ez nagyképűségbe megy át, az a legtöbb nőt elriasztja. Még rosszabb, ha ez olyan lenézésbe megy át, amikor már téged sem vesz egyenlő partnerként. Ekkor megeshet, hogy ócsárolja a munkádat, a végzettségedet, és gyakori vita forrása az új állás keresése.
Persze lehet, hogy idáig nem fajul el, viszont az, hogy a baráti összejöveteleken nem képes másról beszélni, csakis saját magáról, az igen gyakori. Ennek sajnos az lehet a következménye, hogy ismerőseid lassan eltávolodnak tőletek.

A hazudozó

Itt most nem azokra gondolunk, akik a saját bőrük mentése érdekében füllentenek, hanem azokra, akik látszólag semmi ok nélkül állítanak valótlant.
Amíg erre rá nem jövünk, addig arra gondolhatnánk, hogy milyen érdekes és eseménydús az élete, azonban egy idő után feltűnhet, hogy belezavarodik a történeteibe, vagy egyszerűen lebukik, hogy mégsem úgy voltak a dolgok, ahogyan azt ő előadta.
Meglehet, hogy ezt kivéve igazán kedves és figyelmes férfiról van szó, azonban könnyen rámehet a kapcsolat arra, hogy szelektálnunk kell a mondandói közül.

Anyuci pici fia

A legtöbb nő olyan férfira vágyik, aki családcentrikus, és szereti az édesanyját. Ez általában azt mutatja, hogy „új” családjával is odaadóan fog törődni, és fontos lesz a számára. Azonban a kedvesünk nem tud érzelmileg valamennyire leválni a szüleiről, akkor az sokszor szakításhoz vezet.
Ha folyton az anyja szoknyája alatt van, és képtelen veled felnőtt viszonyt kialakítani, az igen zavaróvá válhat egy idő után. Értesd meg vele, hogy kezeljen téged egyenrangú partnerként, és ne mellőzön az édesanyja miatt.

Olvastad már?  Olvass az emberekben: FBI által is használt pszichológiai módszerek

Az agresszív

Jó esetben nem igényel komolyabb kifejtést, miért is kéne menekülni az agresszív férfiak elől, azonban mégis rengeteg olyan kapcsolatról hallani, ahol a nők valamiért elviselik párjuk dühkitöréseit. 
Amennyiben nem szeretnél te is közéjük tartozni, akkor az első, legapróbb jeleknél érdemes felhúzni a nyúlcipőt. Ne próbáld megvárni, míg megváltozik, ugyanis az esetek többségében nem fog.  

A macsó

Persze nagyon nehéz ellenállni ennek a típusnak, mivel mindig tudja, hogyan kell az ujjai köré csavarni a nőket. Azt mondják, amit hallani szeretnénk, úgy viselkednek, mint egy igazi lovagok, szinte a tenyerükön hordoznak.
Azonban nem csak minket. Ha tudod, hogy a kiszemelted nagy nőcsábász hírében áll, akkor érdemes jobban odafigyelned rá, mivel meglehet, hogy olyannyira rabul ejtetted, hogy már rá sem néz másokra, de jobb az óvatosság, még mielőtt az esküvőt tervezgetnéd magadban.

A munkamániás

A mai világban sajnos robotolni kell, hogy meg tudjunk élni a fizetésünkből, és a nyolc óra munkából lassan már tíz lesz. Természetesen életszínvonalunkat fenn kell tartanunk, viszont ha párod nem képes kikapcsolódni munka után, hanem hazatérve is dolgozik, akkor érdemes nyugodt hangon ezt a helyzetet megbeszélni vele. Persze ha ezt csak egy fontos feladat miatt teszi, akkor megértőnek kell lenned, de ha mindennaposság válik, akkor már baj van.Természetesen az említett tulajdonságok megléte nem azt jelenti, hogy ne találnád meg az adott férfiban a nagy szerelmet. Meglehet, hogy az összecsiszolódás alatt levetkőzi zavaró jegyeit, és utána boldog kapcsolatban élhettek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást