Ebből ismered fel azokat a párokat, akiket egymásnak rendelt a sors

Ebből ismered fel azokat a párokat, akiket egymásnak rendelt a sors

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ebből ismered fel azokat a párokat, akiket egymásnak rendelt a sors

Ha még nem láttad a Szerelem a végzeten c. filmet, akkor mindenképpen pótold a lemaradást, mert utána azt érzed majd, hogy te is meg akarod találni azt a bizonyos egyet. Ez a kérdés talán az összes nőt foglalkoztatja, de mégis kételkedve állnak hozzá – pedig, amikor készen állsz rá, Ő ott kopogtat majd az ajtódon.

Milyen szerelem ez?

Ha kicsit spirituálisabb oldalról szeretnénk megközelíteni a témát, akkor dobálózhatnánk az ikerláng, a duálpár vagy a karmikus szerelem szavakkal, mert mindegyik olyan, ami egy ember életében ajándék – de nem az a fontos, hogy milyen jelzőkkel címkézzük fel ezt az érzést, hanem az, hogy megéljük minden egyes pillanatát.

Van, aki azt érzi, amikor megtalálja ezt a különleges személyt, hogy nem akar már többé mással lenni, gyakorlatilag az egész addigi életét eldobja, mert nem tud semmi és senki másra koncentrálni.

Persze ez az intenzitás az évek során enyhül, de mindig ott lesz majd az a különleges érzés, hogy Ő más, mint a többi.

Miért nem találom?

Lehet, hogy már egy jó ideje ez a kérdés motoszkál a fejedben, és egyszerűen nem érted, hogy te miért nem lehetsz a másik feleddel. Nos, a kulcs a keresésben van, vagy inkább annak hiányában. Ha minden egyes buliba úgy indulsz el, hogy az igazit keresed, akkor valószínű, hogy már annyira görcsösen akarod és keresed, hogy még messzebb tolod a dédelgetett álmodat.

Nem az a fontos, hogy mikor érkezik meg az életedbe, egyedül az számít, hogy te készen állj rá. Ez a kapcsolatok Jolly Jokere, és pontosan ezért nem engedi majd a sors, hogy akkor toppanjon be az életedbe, amikor te még nem állsz készen ennek megélésére.

Először is fejtsd meg magad, szeresd, aki vagy, hiszen csak ezután tudsz mást is feltétel nélkül szeretni.

A folytatás…

Ha éppen egy ilyen szerelemben élsz, akkor nagyon nehéz közben a földön maradni, mert legszívesebben egész nap a külön világotokban repkednél.

Korábban említettük, hogy egy ilyen kapcsolat nagyon intenzív tud lenni, és pont ezért nem csak a boldogságot, de a veszekedést is sokkal nagyobb hévvel élitek meg. Mert azzal kár lenne áltatni magad, hogy ha megtaláltad életed párját, akkor köztetek biztos, hogy soha nem is lesz konfliktus.

A lényeg, hogy te megmaradj egy egésznek, és ne vessz el a kapcsolatban. Még akkor sem, ha arról a személyről van szó, aki tökéletesen passzol hozzád.

Mi van, ha nem működik?

Sajnos ez is megtörténhet veletek, pontosan azért, mert nálatok minden felfokozottabb, mint egy átlagos párnál. Jogosan teszed fel a kérdést, ha ő életed szerelme, akit melléd rendelt a sors, akkor hol lehet mégis a probléma? A válasz a szabadakarat. Ezt az egy dolgot se az univerzum, se valamilyen magasabb erő nem tudja befolyásolni, mert ez az ember egyetlen hatalma földi élete során. A mai társadalom pedig gondoskodik róla, hogy megnehezítse a dolgotokat, így, ha nem vigyáztok, akkor könnyen abban a szituációban találhatjátok magatokat, hogy bár mindennél jobban szeretitek egymást, ez nem elég. Ilyenkor két dolgot tehetsz.

Vagy tovább harcolsz és elsősorban magadon dolgozol, aminek következménye az lesz, hogy szépen lassan minden rendeződik körülötted, vagy elengeded egy időre, hogy még mindketten megerősödjetek, így mire legközelebb találkoztok, már semmi nem áll közétek. Nincs jó, vagy rossz döntés, egyedül TE számítasz. 🙂

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!