10 jel, hogy a párod az „ikerlángod”

10 jel, hogy a párod az „ikerlángod”

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 jel, hogy a párod az „ikerlángod”

A hibáiba is szerelmes vagy

Nem létezik tökéletesen harmonikus kapcsolat és még a lelki társak is juthatnak érzelmi hullámvölgyekbe, de ezekből csak erősebben kerülnek ki. Úgy szeretitek egymást, hogy semmit nem változtatnátok és a másikat elfogadjátok a tökéletlenségeivel együtt, például te szereted a hevességét, őt pedig nem zavarja, ha álmodban lehúzod róla a takarót.

Ti ketten a világ ellen

A lelki társak gyakran érzik azt egymás mellett, hogy ők ketten legyőzhetetlenek, még akkor is, ha az egész világ van ellenük. Olyan erős köztetek a kapcsolat, hogy úgy érzed, mellette mindenre képes vagy.

Déja vu

Ha találkozol az ikerlángoddal, olyan érzés, mintha ezer éve ismernétek egymást. Befejezitek egymás mondatait és szinte tudjátok, mire gondol a másik. Egyesek szerint ez azért van, mert már találkoztatok és egy előző életben is egy párt alkottatok. 

Nem tudod elképzelni nélküle az életed

Ha a jövőre gondolsz és csak úgy tudod elképzelni, hogy ő is ott van melletted, ráadásul öregen-ráncosan, akkor biztos lehetsz benne, hogy komolyan gondoljátok, hogy holtomiglan-holtodiglan.

Biztonságban érzed magad mellette

A párod mellett mindig elégedettnek, szépnek és védettnek érzed magad? Jó jel, ugyanis az ikerlángunk olyan, mintha az őrangyalunk lenne. Aki mellett szerepet kell játszanod és nem lehetsz teljesen önmagad, egészen biztosan nem a Nagy Ő.

Ikerláng szerelmekMarcelo Matarazzo/unsplash.com

Kapcsolatotok intenzív

Egy ikerláng-kapcsolat általában intenzívebb, mint egy normál párkapcsolatod a múltból.

Az érzelmi felfokozottság nemcsak a jó, hanem olykor a rossz dolgokat is felnagyíthatja, de te a negatív epizódoknál is biztos vagy a szerelmetekben és képes vagy a kellemetlen pillanatokon túllendülni. 

Mintha külön frekvencián kommunikálnátok

Az ikerláng tagjai között gyakran olyan szoros mentális kapcsolat van, mint egy ikerpár tagjai között. Fel akarod hívni és rádcsörög, vagy megkívánod a fagyit és ő vesz anélkül, hogy kérnéd? A szoros mentális kötelék arról árulkodik, hogy titeket egymásnak teremtett az ég. 

Gyakran néztek egymás szemébe szavak nélkül

Meglepően sok kapcsolatból hiányzik az, hogy a felek képesek legyenek hosszan, szerelmesen egymás szemébe nézni, ez ugyanis csak abban az esetben fordul elő, ha a két ember teljesen megbízik egymásban. Árulkodó jel, ha szavak nélkül is képesek vagytok kommunikálni és a másik pillantásáról is egyből tudjátok, mire gondol.

Nem tudod megfogalmazni, miért ő az Igazi

Az előző partnereidnél fel tudtad sorolni a jó tulajdonságaikat, például az tetszett meg benne, hogy helyes volt, vicces volt, vagány volt stb. Az ikerlángodnál pedig egyből tudtad, hogy összetartoztok, nem egy-két pozitív megnyilvánulása miatt, hanem az egész „csomagot” látva.

Nincsenek köztetek titkok

Az ikerlángok között nincsenek titkok, olyan dolgokat osztanak meg egymással, amiket még a legjobb barátaiknak sem mondanak el, egyszerűen mindent tudnak a másikról. Egy ilyen különleges kapcsolatban tényleg úgy érzi a pár, hogy ők együtt alkotnak egy külön entitást. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást