Párkapcsolat / Szerelem

Tanító, karmikus párkapcsolatok – Ti hova tartoztok?

Tanító, karmikus párkapcsolatok – Ti hova tartoztok?

Minden egyes kapcsolatból tanulhatsz, ez tény. Azonban, ha időben felismered, hova is sorolhatjátok magatokat, úgy a fejlődés már akkor kezdetét veheti, amikor még javában együtt vagytok. Sőt! A ráébredés azt is jelentheti, hogy egy életre megalapozzátok a kapcsolatotokat.

A valódi lelki társak

Így jöttetek össze:

Egészen odáig nem hittél az első látásra szerelemben, amíg nem találkoztál vele. Azonnal tudtad, hogy a köztetek érezhető, különleges feszültség semmi mással nem fogható fel, de mégsem sikerült viharmentesre a kapcsolatotok (főleg a kezdetek kezdetén). A sok-sok érzelmet és gondolatot nehezen hoztátok egyensúlyba, talán egy-két év is kellett hozzá – de egyszerűen képtelenek voltak egymástól elszakadni.

Ez jellemző most rátok:

A kitartásnak meglett az eredménye, a sok-sok fájdalommal és sírással teli időszak után beköszöntött a teljes harmónia. Átértékeltétek a szerelmeteket, és már eszetekben sincs megbántani a másikat. Első helyre tettétek a kapcsolatotokat, jó eséllyel úgy érzitek, ti mindig is összetartoztatok. Valószínűleg igazatok van!

A duálpárok

Így jöttetek össze:

Az ezotéria szerint a duálpár tagjai valaha egy lélekként születtek, azonban elszakadtak egymástól – boldogságuk azonban csak akkor lehet teljes, ha ismét egymásra találnak. Ami a megismerkedéseteket illeti, idő kellett, hogy ráébredj: ő igazán hozzád való. Könnyen lehet, hogy az első néhány hónapban kifejezetten idegesített, mígnem rájöttél, lényegében személyiségével görbe tükröt tart eléd.

Ez jellemző most rátok:

Mivel ennyire hasonlítotok, egyszerre áldásnak és átoknak érzitek megkérdőjelezhetetlen összetartozásotokat. Nem mondhatnánk viharoktól mentesnek a kapcsolatotokat, ugyanis szó szerint dúlnak benne az erős érzelmek. Talán többször összekaptok, mint kellene, de fel sem merül bennetek, hogy nem együtt fogtok megöregedni. Abban biztosak vagytok, hogy a szerelmetek erős és eltéphetetlen.  

Az örök szerelmesek

Így jöttetek össze:

Az első pillanattól fogva különös, megmagyarázhatatlan érzéssel vonzódtatok egymáshoz, úgy éreztétek, közös a múltatok. Mintha már találkoztatok volna, mintha mindig is együtt lettetek volna – így mesélitek másoknak megismerkedésetek történetét. Könnyen lehet, hogy ez nem csak a vicc része, ha hihetünk az ezotériának, előfordulhat, hogy a lelketek már korábban is egy volt.

Ez jellemző most rátok:

Nagyon hasonló a helyzetetek a duálpárokéhoz, de ti egy szinttel magasabban jártok a többiekhez képest. Ez azt jelenti, hogy már az előző életetekben is egy párt alkottatok, nem egy másfajta, közeli kapcsolat fűzött titeket egymáshoz, ami a duálpárokra jellemző lehet. És hogyan ismerhetitek ezt fel? Nos, úgy, hogy sem most, sem korábban nem voltak vitáitok, magától értetődőnek tűnt és tűnik, hogy egy párt alkottok.

A karmikus kapcsolatok

Így jöttetek össze:

Részedről elsöprő érzelmek törtek a felszínre, de megtapasztaltál néhány komolyabb elutasítást. Ezt nagyon nehezen sikerült feldolgoznod, s mire úgy tűnt, továbbléptél, ő mégis kezdeményezett nálad. Te erre mindent félredobva menekültél a karjaiba, de sajnos kiderült, hogy ketten nem igazán tudtok egy párként működni.

Ez jellemző most rátok:

Az ezotéria szerint a karma nem csupán a jelenlegi életedre van hatással, a lelkedhez kötődik. Ez tehát azt jelenti, hogy amit valaha adtál, azt visszakapod – akkor is, ha az a valami nem ehhez az életedhez tartozik. Akár ebből is fakadhat az, hogy fájdalmas, reménytelen és egyoldalú szerelemben van részed. Ez a sajnálatos helyzet azonban addig fog fennállni, amíg fel nem ismered, és le nem vonod belőle a megfelelő tanításokat.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást