Életmód / Ezotéria

5+1 spirituális jel, ami arra utal, hogy egy elhunyt szeretted támogatni akar

5+1 spirituális jel, ami arra utal, hogy egy elhunyt szeretted támogatni akar

1/5 Vele álmodsz

Bátran vedd egyértelmű jelnek, ha egy elhunyt ismerősöddel, rokonoddal álmodsz! Akkor is nyugodtan gondolj erre, ha konkrétan nem szerepelt az álmodban, de mégis azzal az érzéssel keltél, hogy találkoztál vele, vagy közvetíteni próbáld neked.

Az álmodás során sokkal öntudatlanabbak vagyunk, mint ébren, nem is csoda, hogy annyi misztikus, spirituális rutin fűződik ehhez a különleges állapothoz.

Ha valamilyen hétköznapi kapcsolódási pontot keresel, akkor az álmok kiváló lehetőségeket kínálnak, és ezt tudják elhunyt szeretteid is – pontosan ezért próbálnak veled ily módon kapcsolatba lépni!

2/5 Hirtelen megváltozik a hőmérséklet

Teljesen egyértelmű, hogy a kellemes meleg minket is örömmel, szeretettel áraszt el, akárcsak a fény.

Ennek ellenére nem csupán az utalhat egy elhunyt szeretted jelenlétére, ha hirtelen meleget érzel egy adott helyiségben, vagy akár a szabadban, miközben ezt egyébként semmi sem indokolja.

A hideg éppúgy lehet figyelmeztető jel, a hidegrázás pedig kifejezetten. Mivel a szellemek sokszor csak ilyen apró jelekkel tudnak kommunikálni, üzenni, minden lehetőséget megragadnak, ha figyelmeztetni, vagy éppen bátorítani szeretnének.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást