Oversize pulóverek a hűvösebb napokra – 6 trendi divat válogatás

Oversize pulóverek a hűvösebb napokra – 6 trendi divat válogatás

Címlap / Stílus / Divat / Oversize pulóverek a hűvösebb napokra – 6 trendi divat válogatás

Az oversize pulóverek még mindig itt maradtak nekünk a boltokban, így a hűvösebb tavaszi napokon igazán remek szolgálatot tehetnek. Mutatunk néhány vagány és nőies összeállítást, ha tanácstalan vagy a viselésüket illetően!

Rövid pulcsival fiatalosan

Az idei szezon egyik újítása a hasat szabadon engedő felsők visszatérése a divatba, s ezek nem csak az aprócska, nyári toppokban jelennek meg. A tervezők gondoltak azokra is, akik esetleg nem olyan vékonyak, hogy a pucér hasukat felfedhessék.
A rövid oversize pulcsi alá vegyél fel egy testre simuló, sötét és feszes trikót, amit az időjárás függvényében kombinálj farmernadrággal. Ha van mit takargatnod a pocak tájékon, akkor vegyél derékig érő nadrágot, így garantáltan nem fog feltűnni senkinek az a néhány pluszkiló.
Pulóver: Mango, 9 995 Ft.
Farmer: Zara, 9 995 Ft.
Cipő: Stradivarius, 7 995 Ft.
Póló: H&M, 1290 Ft.
Pénztárca: Accessorize, 7 £

Lapos talpú bokacsizmával lazán

Az oversize pulcsikat illetően a leglazább és örök sportos klasszikusnak tekinthető ez az összeállítás. Nincs szükséged hozzá másra, mint egy sportos fazonú bokacsizmára, vagy akár tornacipőre, egy feszes farmernadrágra és a kedvenc oversize pulcsidra.
Ez a viselet tökéletes a rohanós hétköznapokra, ha felkapsz hozzá egy nagy szemüveget és egy sálat, még a kíváncsiskodó tekintetek elöl is elbújhatsz.
Pulóver: Zara, 9 795 Ft.
Farmer: Mango, 12 995 Ft.
Csizma: Humanic
Sál: Esprit, 25.99 €
Táska: Zara, 13 995 Ft.

Cicanadrággal nőiesen

Tavasszal nem kell félretenni a cicanadrágokat, bár a bőszárú fazonok berobbantak a piacra, még mindig bőven akad lehetőség a feszes darabok kombinálásra is. Vegyél fel egy fekete, akár bőrhatású cicanadrágot, színben hozzá passzoló, magas sarkú bokacsizmával.
A szetthez egy világos oversize pulcsi dukál, olyan, amelyik eltakarja a fenekedet. Kiegészítő gyanánt kapj fel egy hosszú és látványos nyakláncot, valamint egy bőrtáskát.
Leggings: Mango, 6 595 Ft.
Pulóver: H&M, 8 990 Ft.
Táska: Zara, 25 995 Ft.
Csizma: Humanic
Nyaklánc: Accessorize, 10 £

Feltűnő cicanadrággal

Tavasszal továbbra is divatosak lesznek a feltűnő mintával bíró cicanadrágok, a szezonban főleg a virágminták kerülnek a központba. Ezeket a darabokat mindenképpen egyszerű felsőrésszel kell párosítani, amire igazán nagyszerű lehetőséget kínál az oversize pulcsi.
A virágmintás nadrághoz vegyél fel árnyalatban passzoló, klasszikus fazonú oversize pulóvert, valamint egy kevésbé feltűnő, de magas sarkú cipőt. Még különlegesebb hatást érhetsz el egy érdekes sállal, vagy kalappal.
Cicanadrág: H&M, 3 990 Ft.
Pulóver: Zara, 3 390 Ft.
Cipő: Humanic
Táska: Accessorize, 32 £
Körömlakk: OPI

Szoknyával tavaszi hódításra

Gondoltad volna, hogy az oversize pulcsit szoknyával is felveheted? Bár a divat csaknem mindent megenged ezen a téren, ha nem szereted az extremitást, maradj a csodás fazonú, ejtett vállú, kötött oversize pulcsiknál.
Tavasszal a szép, világos pulcsit egész nyugodtan ötvözheted bőr szoknyával, de maradhatsz a hagyományosabb anyagoknál is, egyikkel sem foghatsz mellé.
Szoknya: Mango, 7 995 Ft.
Pulóver: Zara, 3 995 Ft.
Szandál: H&M, 8 990 Ft.
Táska: Accessorize, 17 £
Nyaklánc: Zara, 9 795 Ft.

Oversize kardigán

Az oversize pulcsi nem kizárólagosan egy bő fazonú, zsákhoz hasonlító darab lehet, hiszen az előbb említett ejtett vállú fazonokat is egész nyugodtan ebbe a csoportba sorolhatjuk. Ide tartoznak a tavaly óta minden boltban beszerezhető nagyméretű kardigánok is, amik jellemző módon elől és/vagy hátul hosszan lelógnak.
Ezeknek az a nagy előnyük, hogy gyakorlatilag bármilyen stílushoz passzolnak, bár talán a nőies megjelenést jobban hangsúlyozzák. Válassz valamilyen klasszikus árnyalatú darabot, vegyél fel hozzá egy egyszerű felsőt, majd az egészet kombináld egy magas sarkúval és cicanadrággal.
Kardigán: Zara, 5 995 Ft.
Táska: Zara, 8 995 Ft.
Cicanadrág: Mango, 8 995 Ft.
Cipő: H&M, 8 990 Ft.
Fülbevaló: Esprit, 11.99 €
Top: Zara, 5 995 Ft.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!