Az orális kényeztetés 7 aranyszabálya – a férfiak szemszögéből

Az orális kényeztetés 7 aranyszabálya – a férfiak szemszögéből

Címlap / Szerelem / Szex / Az orális kényeztetés 7 aranyszabálya – a férfiak szemszögéből

A szexuális játékok között előkelő helyen szerepel az orális szex. Ám még mindig sokan vannak olyanok, akik nem tudják, hogy milyen aranyszabályokra kell figyelni, mik azok a gondok, amik a legtöbbször állnak ennek az élvezetnek az útjában.

1. Higiénia

Ez az egyik legfontosabb kérdés az orális szexszel kapcsolatban. A nem megfelelő higiénia nem csak egészségtelen, de nagyon hosszú távra elveheti a másik kedvét ettől az élvezettől.
Ám figyelj oda, mert az sem jó, ha túlzásba viszed a mosakodás. Az intimzuhanyok és mosakodógélek eltolják a természetes sav egyensúlyt, és akár fertőzésekhez is vezethetnek.

2. Szőrkérdés

Ez egy ideje nem csak szexuális, hanem divatkérdés is. A nők esetében ez nem is jelent igazi problémát, hiszen a legtöbb esetben komoly figyelmet fordítanak a fazon rendben tartására, ami nagyon jó, hiszen a másik nem igényli is.

A férfiaknál azonban sokszor vannak bakik. Pedig az erősebbik nem is jobb, ha karbantartáshoz fog, hiszen a nők is elvárják az ápoltságot. Ez persze nem jelenti feltétlenül a gyantázást vagy borotválást, de a 15 centis szálak sem éppen gerjesztők.

Intim szőrtelenítés
istockphoto

3. Ki szereti, ki nem

Azok számára, akik előszeretettel hódolnak az orális szexnek, szinte elképzelhetetlen, hogy vannak olyanok, akik nem szeretik ezt a mókát. Pedig itt is igaz a mondás: kinek a pap, kinek a papné.

Ha egy olyan partnerrel futsz össze, aki az ellenkező táborhoz tartozik, akkor három választásod van: vagy lassan és óvatosan együtt felfedezitek, hogy mi a jó az orális játékokban, vagy megszokod a helyzetet, esetleg veszed a kalapod, és máshol próbálkozol.

4. Nem kell kapkodni

Az egész szexre igaz, hogy nem kell sietni. Persze tény, sokszor nagyon is jó egy – egy gyors menet, de azért nem árt megadni a módját ennek is.

Hidd el, ha rászánod a kellő időt, és persze a hangulatot is megteremted, akkor az élmény olyan intenzív és maradandó lesz, amiről nem is álmodtál.

5. Pozíciók

Ennél a játéknál fontos a pozíció is. Hiába, el kell fogadni, hogy a pasik vizuálisak, így igen is szeretik látni, amit csinálnak, vagy amit velük tesznek. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy komplett pornós repertoárt kell felvonultatni, mert az inkább lohasztó, sem mint felpörgető.

Ha mindenképpen szeretnéd elkerülni azt, hogy nézzenek, miközben élvezetet adsz, akkor próbáld ki a 69-et, így nem csak, hogy a kíváncsi tekinteteket küszöbölöd ki, hanem még gyönyört is kapsz.

6. Nemi betegségek

Súlyos hiba lenne azt hinni, hogy az orális szex közben nem lehet nemi bajokat elkapni. Minden kórokozó képes felszívódni a nyálkahártyán keresztül, még abban az esetben is, ha a végkifejletig nem juttok el.

Ez ellen kétféleképpen védekezhetsz: vagy gumit használtok ekkor is, vagy olyan partnerrel gyakorlod, akiről biztosan tudod, hogy makkegészséges.

7. Előjáték gyanánt

Sokan igen mostohán kezelik az előjátékokat, mivel azt gondolják, hogy az aktus a fő attrakció, minden más, ami előtte történik, csak időhúzás. Ám rögtön megváltozik a hozzáállásuk, ha az orális játékok bekerülnek ebbe a körbe.

Nem kell feltétlenül úgy befejezni a szexet, ahogy elkezdted, nyugodtan használd ezt a „praktikát” átvezetés képen. Hidd el, a másik minden bizonnyal értékelni fogja. Az orális szex, mint minden szexuális játék, csak akkor élvezetes, ha azt mindkét fél szereti. Ahhoz azonban, hogy jól is csináld, gyakorlat és persze egy nagy adag szerelem is kell, ezek nélkül nem lesz az igazi.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!