Ilyen a tökéletes szex: 5 válasz a pasik szemszögéből

Ilyen a tökéletes szex: 5 válasz a pasik szemszögéből

Címlap / Szerelem / Szex / Ilyen a tökéletes szex: 5 válasz a pasik szemszögéből

1. Kémia

Bizony, a legtöbb férfi az első helyen említi, hiszen enélkül lehet a partnernek bármilyen jó teste, nem lesz jó a szex. Engem is hozott már össze a sors olyan pasival, aki helyes volt, kedves és okos, mégsem volt olyan, ami megfogott volna benne, márpedig így nem alakul ki két ember között semmi. A férfiak állítása szerint a vonzódás egészen triviális dolgok miatt is kialakulhat bennük.

Egy nevetés, egy gesztus, az illat, egy pillantás – mindössze ennyi is elég nekik, hogy felkeltsd bennük a szexuális érdeklődést.

2. Empátia és lelkesedés

Nem gondoltuk volna, hogy az empátia fontos nekik, ugye? Pedig így van, egy – normális – férfi keresi partnere kedvét az ágyban és értékeli, hogyha mindezt visszakapja.

Így válik számukra igazán élvezetessé a szex, és természetesen a „fekszik, mint egy darab fa” hozzáállású lányok sem a kedvenceik, legyenek akármilyen szépek és csinosak. Ha csak „barátság extrákkal” típusú a kapcsolat, akkor is fontos nekik az, hogy lássák partnerükön a lelkesedést, illetve, hogy a felek figyeljenek egymásra az aktus közben.

3. A pillanat varázsa

A pillanat varázsa

A férfiak többségének fontos az is, hogy a fizikai kontaktus alatt semmi más ne létezzen, csak ő és a partner. A szex közbeni figyelemlankadás nagyon degradáló egy férfi számára, például ha a másikat azon kapja, hogy a válla fölött tévét néz, vagy jobban érdekli, hogyha megszólal a telefonja.

Szerintük egy aktus közben minden zavaró külső tényezőt ki kell zárni és mindkét partnernek át kell adnia magát a pillanat varázsának.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást