Ilyen a tökéletes szex: 5 válasz a pasik szemszögéből

Ilyen a tökéletes szex: 5 válasz a pasik szemszögéből

Címlap / Szerelem / Szex / Ilyen a tökéletes szex: 5 válasz a pasik szemszögéből

Köztudott, hogy a férfiak és a nők teljesen másképp kommunikálnak és egy kapcsolatban is másként viselkednek. Egy nőnek elsősorban az fontos a testiségnél, hogy partneréhez gyengéd érzelmek fűzzék, ez az erősebbik nemnél viszont kevésbé dominál. Akkor mégis mi az, amitől egy férfi szerint jó egy együttlét? Természetesen nemcsak a testi vonzódás fontos számukra, és ha utánanézünk, a válaszok meglepőek lehetnek.

1. Kémia

Bizony, a legtöbb férfi az első helyen említi, hiszen enélkül lehet a partnernek bármilyen jó teste, nem lesz jó a szex. Engem is hozott már össze a sors olyan pasival, aki helyes volt, kedves és okos, mégsem volt olyan, ami megfogott volna benne, márpedig így nem alakul ki két ember között semmi. A férfiak állítása szerint a vonzódás egészen triviális dolgok miatt is kialakulhat bennük.

Egy nevetés, egy gesztus, az illat, egy pillantás – mindössze ennyi is elég nekik, hogy felkeltsd bennük a szexuális érdeklődést.

2. Empátia és lelkesedés

Nem gondoltuk volna, hogy az empátia fontos nekik, ugye? Pedig így van, egy – normális – férfi keresi partnere kedvét az ágyban és értékeli, hogyha mindezt visszakapja. Így válik számukra igazán élvezetessé a szex, és természetesen a „fekszik, mint egy darab fa” hozzáállású lányok sem a kedvenceik, legyenek akármilyen szépek és csinosak. Ha csak „barátság extrákkal” típusú a kapcsolat, akkor is fontos nekik az, hogy lássák partnerükön a lelkesedést, illetve, hogy a felek figyeljenek egymásra az aktus közben.

3. A pillanat varázsa

A pillanat varázsa

A férfiak többségének fontos az is, hogy a fizikai kontaktus alatt semmi más ne létezzen, csak ő és a partner. A szex közbeni figyelemlankadás nagyon degradáló egy férfi számára, például ha a másikat azon kapja, hogy a válla fölött tévét néz, vagy jobban érdekli, hogyha megszólal a telefonja.

Szerintük egy aktus közben minden zavaró külső tényezőt ki kell zárni és mindkét partnernek át kell adnia magát a pillanat varázsának.

4.
Kommunikáció

Igen, az unalomig ismételt közhely, de mégis kulcsfontosságú. Senki nem fog egyből rájönni magától, ki mit és hogyan szeret. A szex valahol egy bizalmi kapcsolat, még akkor is, ha ezen kívül más nincs is a felek között. Megfelelő kommunikációval a két partner sokkal meghittebb szintre tud kerülni egymással és nagyobb örömet tudnak átélni. Nem kell szégyenlősködni, a férfiak értékelik, ha egy nő tudja, mit akar, és ezt nem tartja magában. Hidd el, ők is jobban élvezik a szexet, ha tudják, hogyan okozhatnak neked örömet.

5. Vágy és humor

Meglepő módon a férfiak szerint a jó szex ígérete már akkor megfogalmazódik, amikor még mindketten fel vagytok öltözve. A várakozás izgalma és a vágyakozás édes kínja az, amivel számukra az egész varázslat elkezdődik. Ilyenkor egyetlen kis érintés is lángba boríthatja őket.

A kellő könnyedség, lazaság is fontos nekik, illetve nem utolsó sorban a humor.

Hiszen nem sikerülhet mindig minden tökéletesen, és ilyenkor nagy megkönnyebbülés nekik, ha partnerükkel együtt egy kis humorral tudják oldani a kínos helyzeteket.

Kép forrása: VitalikRadko/depositphotos.com

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!