A hajad és az önbizalmad: így erősítheted egyszerre mindkettőt

A hajad és az önbizalmad: így erősítheted egyszerre mindkettőt

Címlap / Stílus / Haj / A hajad és az önbizalmad: így erősítheted egyszerre mindkettőt

Ép testben ép lélek

Tavasszal és ősszel teljesen természetes a fokozott hajhullás, ezzel minden nő időről-időre szembesül. Bár ennek tudatában is nagyon nehéz látni a kihullott hajcsomókat, jó esetben ez a folyamat néhány héten belül lezajlik. Ám ez az időszak is nagyon megviseli a nőket lelkileg. A hajunk adja arcunk keretét. Általa kifejezhetjük személyiségünket, éppen aktuális kedvünket, néhanapján pedig még el is bújhatunk mögé. Erő van benne, ami a női hódítás egyik meghatározó része is. Ezért, ha hajunk egészsége csökken, vele párhuzamosan önbizalmunk is.

Megérdemled a szép hajat!

Bár roppant lélekromboló a kihullt hajcsomók szedegetése a lakásban, tudd, hogy van rá megoldás. Első és legfontosabb dolog a belső támogatás, ami kétféleképpen zajlik. Testi és lelki szinten. Utóbbit akár már ebben a pillanatban is elkezdheted, mert hajunk állapotát nagyban befolyásolhatja éppen aktuális lelkiállapotunk is. Elképzelhető, hogy az utóbbi időben több stressz ért a megszokottnál és ez hajhullást produkált esetedben. Nem ritka, hogy egy trauma vált ki hasonlót. Ebben az esetben is elengedhetetlen a lelki munka és önmagunk szeretete. Ugyanis hajlamosak vagyunk arra, hogy rosszabb állapotunkban (mint egy tartós hajhullás esetében is), másképp viszonyuljunk önmagunkhoz és ez semmiképp sem segít a problémán.

Bloom Hair

Belső támogatás

A lelki támogatás mellett ideje több figyelmet fordítani testünk támogatására is. Sokszor teljesen magától értetődőnek vesszük, hogy jól működik, de egy hajhullás jelezhet akár komoly vitaminhiányt is. Szerencsére erre van egy egészen egyszerű megoldás, néhány kapszula formájában.

A Bloom Hair Hajvitaminjai tartalmaznak minden olyan létfontosságú vitamint, ásványi anyagokat, aminosavakat és más hatóanyagokat, melyek segítenek abban, hogy a hajad újra egészséges, erős és gyönyörű legyen. Egy kis belső támogatással pedig hetek alatt visszatérhet az önbizalmad is.

Bloom Hair

Terhesség alatti hajhullás

A tévhitekkel ellentétben nem a szoptatás felel a hajhullásért, hanem hormonális változások állnak a háttérben. A hajgyökereknél felgyorsul a sejtosztódás, meghosszabbodik a növekedésben lévő hajszálak élettartama, így gyorsabban nő a haj is. Szülés után ez a növekedés leáll és azok a hajszálak is ekkor hullanak ki, melyek normál hormonális körülmények között már rég kihullottak volna. Ezért különösen fontos, hogy ebben a varázslatos időszakban, varázserővel ruházd fel a hajkoronádat. A Bloom Hair ebben támogatja az összes kismamát terhesvitaminjával, hiszen tudják, hogy ekkor különösen elkél egy kis külső megerősítés.

Kényeztető ápolás a hajadnak

Sokat tehetsz hajad egészségéért, ha fejbőrödet is kezelésbe veszed. Ez magában foglalja a rendszeres, alapos tisztítást, kímélő termékekkel.

  • A rozmaring olajos hajöblítés segíthet hajhullás ellen, az ecetes öblítés pedig puhává, ragyogóvá varázsolja tincseidet.
  • Kerüld a forró vizet, ha a hajadról van szó és szárítás előtt mindig gondoskodj a megfelelő hővédelemről.
  • Mindezek mellett pedig érdemes ellátogatnod egy indiai fejmasszázsra is, ami nemcsak a hajnövekedést serkenti, de lelki szinten is támogatja az önbizalmadat.

Női összefogás

A gyönyörű haj nem csak esztétikailag fontos. Ezt tudják azok a csodálatos nők is, akik a Bloom Hair fogyasztásával lelki oldalról is támogatják nőtársaikat. Mert ilyen hatalmas szupererőt adhat egy egészen aprócska kapszula:

Tolvai Renáta:

Imádok NŐ lenni, minden nap megköszönöm, hogy NŐ vagyok és még milyen nő 💕 Annyira sokmindenre vagyunk képesek egyszerre, olyan erő van bennünk felállni bármilyen csalódásbol hogy az már SUPERPOWER. Bomba önbizalmat sugározni es inspiralni akkor is ha belül nincs minden mindig rendben, ez az én szupererőm. A Bloom Hair próbál egy női közösséget teremteni, ahol a nők segítenek egymásnak, hogy meglássák a saját maguk erejét, szépségét, értékeit 💕“

Alexy Vivien:

Hogy mit szeretek a női létben? Rengeteg mindent, de talán a legjobban, hogy az apróságok mennyire számítanak – és hogy a sok “apróságból”, hogy tudunk egy hatalmas, kerek képet alkotni – amire senki sem számít. Mert az “apróságok” teszik az életet igazán kerekké és igazán élvezhetővé ❤️ A @bloomhairhu is többet szeretne adni a nőknek a gyönyörű hajnál, Önbizalmat és igazán jó érzést, ahogy kívül úgy belül is.

Ha mi, nők összefogunk, hegyeket mozgathatunk meg együtt és ehhez elengedhetetlen, hogy mindenki felfedezze a magában rejlő szupererőt. A Bloom Hair a szupererőd felfedezésében lesz segítségedre, miközben kellő önbizalommal lát el. Mert, mint tudjuk, a hajunkban ott lakozik az erőnk is! 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást