Öltöztesd a lakásod tavaszi díszbe!

Öltöztesd a lakásod tavaszi díszbe!

Címlap / Otthon / Dekor / Öltöztesd a lakásod tavaszi díszbe!

Az otthonod nemcsak egy lakás, hanem egy élettér. Fontos, hogy jól is érezd magad benne, meglegyen az a meleg, barátságos hangulata, amitől otthon érzed magad. Ehhez nagyban hozzájárul, ha a dekorációkra is hangsúlyt fektetsz, ízléses díszítő elemeket alkalmazol. És nem csak belül: a hazaérkézés élményét is kellemesebbé teszi, ha kívülről is dekorálsz, például ajtódíszekkel, vagy az ablakok díszítésével. Az évszaknak megfelelő dekoráció pedig a ráhangolódásban is segít. (x)

Boruljon a lakás tavaszba!

Így a tél végéhez közeledve legtöbben már nagyon ki vagyunk éhezve egy kis tavaszi hangulatra. Várjuk a hideg, szürke, esős napok végét, hogy végre süssön a nap, tovább legyen világos és egy kis színe is legyen a tájnak.

A tavaszt előrébb hozni nem lehet, de egy kis tavaszváró hangulatot teremthetsz magadnak otthon, ha a lakásodat tavasziasra dekorálod. Már ez is rengeteget segít azon, hogy jobb hangulatod legyen és ne érezd végtelennek a telet. Néhány virágos ablakmatrica, egy csokor virág az asztalra, tavaszias ajtódísz és máris pozitívabb légkört teremthetsz otthon. A minikek.eu oldalon minden szükséges eszközt megtalálsz hozzá!

Csinálhatod magad is

Ha még inkább szeretnéd magad hangulatba hozni, és érzel némi affinitást a kézműveskedéshez, barkácsoláshoz, saját magad is készíthetsz dekorációt. Vásárolhatsz DIY alapot és egyedi ajtódíszt készíthetsz természetes anyagokból, de ha tartósabbat szeretnél, akkor akár válogatott művirágokból is, amik aztán több szezonon át is újra felhasználhatók lesznek.

Az alkotás élménye még inkább hozzátesz a tavaszváró életérzéshez, és remek elfoglaltságot jelent az unalmas, szürke télies estéken. Lehet, hogy magadat is meg fogod lepni azzal, hogy mennyi kreativitás van benned, ami eddig nem tört felszínre.

Természetesen akkor sincs semmi probléma, ha nem éppen ez a legerősebb oldalad, hiszen készen is tudsz akár ajtódíszt, akár más dekorációkat vásárolni, amikkel tavaszt varázsolhatsz az otthonodba.

Kellemes nézelődést és dekorálást, és persze kitartás – nemsokára odakint is tavaszba öltözik minden!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!