7 öltözködési tipp kismamáknak

7 öltözködési tipp kismamáknak

Címlap / Stílus / Divat / 7 öltözködési tipp kismamáknak

A várandósság folyamata alaposan átformálja a tested és a lelked. Megszokott ruhadarabjaidtól el kell búcsúznod egy időre, ám ez koránt sem jelenti azt, hogy bő szabású cuccok alá rejtőzve illik várnod a gyermeked! Tippjeink segítségével a pocakoddal együtt is friss, divatos és ragyogó lehetsz.

Természetes anyagok

A terhesség hónapjaiban szervezeted érzékenyebben reagál a külső-belső hatásokra, ami fokozott verejtékezéssel és megváltozott hőérzettel járhat. Előfordulhat, hogy fázósabb leszel a szokásosnál, vagy éppen folyton meleged van. A pamutból készült ruhák kényelmesek, így növelik a komfortérzetet.
Felejtsd el a mikroszálas anyagokat, mert amellett, hogy megsülsz vagy éppen megfagysz bennük, még allergiát is okozhatnak!
8 400 Ft, monamama.hu

Kép forrása: monamama.hu

Megfelelő szabás

Egyénfüggő lehet, hogy miben érzed jól magad, de egészségügyi és esztétikai szempontból is a nem túl szűk, de nem is túl bő szabás a legideálisabb.
Fontos, hogy a felsőd ne feszüljön a pocakodra, illetve láb vérkeringését befolyásoló szűk nadrágok sem ideálisak, hiszen tovább terhelik a nyirokkeringést. A mell alatt húzott pólók és a gumis derekú nadrágok a legjobbak.
9 420 Ft, Otto.hu

Kismamaruhák

Nem óriási lepleket értünk a kifejezés alatt, hanem legalább egy farmert, pantallót és szoknyát, amelynek dereka a hetek múlásával is követi a hasad formáját. Manapság már jutányos áron beszerezheted őket.
Hidd el, megéri beszerezni néhány „pont jó”-érzetet nyújtó darabot, mert így eszedbe sem jut az a tévhit, hogy formátlanodsz. Egyszerűen csak változik a tested, és ez így van jól!
5 999 Ft, Bonprix.hu

Melltartók

Vegyél két olyan melltartót, amelyeket külön kismamáknak készítettek! Lényeges, hogy az áldott állapot során megnövekedett méretű kebleid megfelelő alátámasztást kapjanak, tehermentesítve ezáltal a gerinced és megóvva a szöveteket a nyúlástól.
A merevítő nélküli daraboknak a szoptatás során is hasznukat veszed majd.
9 365 Ft, Otto.hu

Ingek a párodtól

A tengerentúli kismamák körében megszokott, hogy kölcsönveszik párjuk ingjeit, és a legfelső gombok nyitva hagyásával szexi és vonzó viseletként hordják azokat. Mivel a férfi ingek szabása nem tartalmaz karcsúsító varrást, „ápol és eltakar” elven járulnak hozzá a kényelemérzethez.
Amennyiben a leendő apuka méretei nagyon eltérnek a tiédtől, bátran próbálj fel valamelyik áruházban egy megfelelőnek tűnő példányt!
6100 Ft, monomama.hu

Ha még titokban tartod

A kismamák egy része úgy dönt, hogy a második trimeszter előtt nem kürtöli világgá az örömhírt.
A környezet találgatásainak megelőzésére az alacsony derekú nadrágok és az enyhén bővülő felsőrészek a legcélszerűbbek. A has és a derékvonal hangsúlyozását azonban kerüld el, tehát le a feltűnő övekkel!
7 400 Ft, monamama.hu

Ha optikailag nyújtanád az alakod

A terhesség 4-5. hónapjától kezdve az esetek többségében már nyilvánvaló, hogy babát vársz. A stílusodtól függ, hogy mennyire szeretnéd ezt hangsúlyozni, de semmiképpen se akard a méretednél több számmal nagyobb textíliákba rejteni! Elöl gombos vagy hosszanti csíkozású felsőrészekkel, popsinál megfelelően feszülő nadrágokkal és a dekoltázs kiemelésével akár előrehaladott pocakkal is csinos lehetsz.
10 765 Ft, otto.hu„Ennyi időre minek új ruhát venni?” – kérdezheted magadtól, pláne, ha minden forintnak megvan a helye otthon. Mégis azt javasoljuk, hogy a bármelyik bevásárlóközpontban elérhető divatmárkák kismamáknak szánt vonalából érdemes beszerezned néhány jutányos árú darabot, mert ha jól érzed magad a bőrödben, és örömmel lépsz ki az utcára, az bizony a babának is jót tesz!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást