Nem fog olcsónak tűnni: így viseld a műszőrmét

Nem fog olcsónak tűnni: így viseld a műszőrmét

Címlap / Stílus / Divat / Nem fog olcsónak tűnni: így viseld a műszőrmét

A szőrme mindig is divatos ruhadarab volt, de szerencsére ma már egyáltalán nem ciki műt sem hordani, sőt! Az erőszak-mentes anyagok újabban menőbbnek is számítanak, és ha ügyesen kombinálod őket, ugyanolyan exkluzívnak hatnak, mint a drágább, és életeket követelő változatuk.

Elegáns anyagokkal

Ha a szokásos elegáns, sikkes hatást szeretnéd elérni a szőrmével, akkor válogasd úgy a kiegészítőket, hogy ezt a hatást érd el.

A szoknyák, selymes anyagok, a szép szabású, szűk felsők a műszőrméből is a legelegánsabbat hozzák ki.

Érdemes a sötétebb színű szőrméből választanod, mert ezek tovább fényesek maradnak, és nem rontanak az összképen, nem tűnnek használtnak.

Minták

Nem csak a hosszú szálú szőrmék divatosak most, a nyomott mintás anyagok, ha ügyesen használod őket, ugyanolyan trendinek számítanak.

A ’80-as évek örök darabját ha nagyon modern darabokkal, például műbőr leggings-szel kombinálod, elegáns, sikkes, mégis nagyon újhullámos hatást érhetsz el.

Béléseken

A legfrissebb trendek a műszőrmét a sportosabb, vagányabb trendekbe is bevonják, például egy oversized műbőr dzseki béléseként, éppen csak kikandikálva a kabát alól.

Érdemes megfigyelni ezen a szetten, hogy a laza, tomboy felsőhöz printelt állatmintás pulcsit társítottak, így az összhatás sokkal összeszedettebb, és divatosabb lesz.

Divatos színekben

A blush most az egyik legtrendibb, legnépszerűbb szín, amivel minden divattervező álmodik.

A játékos, nőies szín szinte magába kódolva hordja a játékosságot, ezért egy látványos műszőrme kabátkán is jól mutat, ráadásul ebben az esetben nem is kell igyekezned, hogy a műszőrmét eredetinek mutasd, hiszen ebbe a játékosságba bőven belefér a mesterséges, olcsóbb anyag.

Válogass olyan ruhadarabokat hozzá, amelyek szintén egy modern csavarral idézik a ’80-as éveket idézik, például egy magas derekú nadrágot, vagy egy bordás felsőt.

Viseld büszkén!

A legfontosabb minden irányelv közül azonban talán az, hogy viseld magabiztosan a műszőrmét, amit viselsz, hiszen nem egy olcsó utánzatról, hanem egy divatos, mégis állatbarát választásról van szó.

Válassz hozzá dizájnos napszemüveget és örökzöld alapdarabokat, amelyek hagyják érvényesülni a műszőrmét, és az összhatás letisztult, divatos és sikkes marad, és nem tűnik majd olcsónak a végeredmény.

.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást