5+1 pénztárcabarát dekorötlet, amivel feldobhatod a szobádat

5+1 pénztárcabarát dekorötlet, amivel feldobhatod a szobádat

Címlap / Otthon / Dekor / 5+1 pénztárcabarát dekorötlet, amivel feldobhatod a szobádat

Fényfüzér

A látványos kis világító testek mostanra olyan népszerűek lettek, hogy szinte bárhol egészen olcsón hozzájuk lehet jutni, és nagyon sokféleképpen felhasználhatóak.

Megvilágíthatsz velük egy sötétebb sarkot, a mennyezetről lelógatva használhatod térelválasztónak, körbekerítheted vele az ablakot, a tükröt vagy a könyvespolcot, de akár egy nagyobb üvegvázába is teheted őket dekorációként.

Egy állólámpa árának töredékéért hozzájuthatsz, ráadásul akár havonta is átteheted máshová, így megannyi módon megújíthatod vele a szobádat.

 

 

 

 

Márvány asztallap

Ma már annyiféle színben és mintában érhetőek el magas minőségű öntapadós fóliák, hogy egy-két ezer forintért a megszólalásig a valódira hasonlító márványmintás asztalod is lehet!

Ezeknek a fóliáknak a felhelyezése pofonegyszerű, és azonnal sikkessé, elegánssá varázsolják a munkaállomásodat vagy éppen a dohányzóasztalt. Ha pedig meguntad, ugyanilyen egyszerűen el is távolíthatod a bevonatot.

 

 

Girlandok bárhol

A polc alá vagy éppen az ágy fölé függesztett girlandok látványos és kreatív dekorelemei lehetnek a szobának, amik éppen azt az apró különbséget jelentik, amik megkülönböztetik a szupert a simán csak „rendben van”-tól.

Az egyik legjobb dolog bennük, hogy girland szinte bármiből lehet: fűzhetsz fel színes pomponokat a gyerekszoba díszítéséhez, virágokat a hálószobába, vagy akár arany színű kartonból kivágott mintákat az előszobába.

Engedd szabadjára a fantáziádat, és alkoss bátran, hiszen ezek a girlandok nem csak fillérekből kihozhatóak, de éppen ilyen egyszerű feltenni és lecserélni is őket.

 

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást