Erre számíthatunk 2023-ban: a Nyúl éve vár ránk a Víz jegyben

Erre számíthatunk 2023-ban: a Nyúl éve vár ránk a Víz jegyben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Erre számíthatunk 2023-ban: a Nyúl éve vár ránk a Víz jegyben

Békésebb időszak elé nézhetünk a Nyúl évében?

Amennyiben hihetünk a kínai asztrológiának, igen. Ennek megfelelően most olyan energiák érkeznek majd hozzánk, amelyek segítenek türelmesebbnek, toleránsabbnak és elfogadóbbnak lenni, ám ez a változás nem az általunk elfogadott évfordulóval, hanem 2023. január 22-vel indul majd. A Nyúl éve egészen 2024. február 9-ig tart, amikor is a Tigris időszaka elé nézünk. 

De ne rohanjunk ennyire előre!

A Nyúl éve képes lehet arra, hogy egy kis önmérsékletet tanúsítsunk, ugyanis visszafogja azokat, akik túlságosan impulzívak, vagy hajlamosak arra, hogy álmodozzanak, és figyelmen kívül hagyják a realitást. Az előttünk álló év segít, hogy megfontoltabbak legyünk, gondolkozzunk, mielőtt cselekszünk és kiegyensúlyozottabban, elővigyázatosabban nyilvánuljunk meg, valamint döntsünk.

Úgy tűnik, hogy ebben az időszakban ez nem hátrány, hanem egyenesen előny lesz, a terveket annak megfelelően sikerül majd megvalósítani, hogy mennyire vagyunk képesek kivárni és következetesen dönteni.

A 2023-as kínai horoszkóp szerint a Nyúl éve minden csillagjegynek kedvező időszakot tartogathat és szerencsés, váratlan fordulatokat ígér, elsősorban a karrier, munka területén.

Úgy fest, hogy az élet egyéb részein sem várhatóak megoldhatatlanul komoly problémák – már ami az átlagos hétköznapokat jelenti. Ez alapján a legtöbb jegy békés, nyugodt évre számíthat és némi erőfeszítés árán már képesek lehetünk a lehető legjobb döntéseket meghozni.

A Nyúl évében sokszor eshetünk kísértésbe, de mindannyian jobban járunk, ha nem fárasztjuk magunkat kellemetlen ügyekkel, hanem inkább elhalasztjuk azokat, hátha maguktól is megoldódnak.

A mottó a többség számára valami olyasmi lehetne, minthogy „dolgozzunk okosabban, mint keményebben”. 

A Nyúl éve könnyedebbnek ígérkezik azokhoz képest, amelyek mögöttünk állnak. Kevesebb harag, de több kikapcsolódás várható, a jó hír pedig az, hogy sokkal egyszerűbbnek tűnik a pénzáramlás, mint az elmúlt években. Azok, akik a Nyúl jegyében születtek (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011), még erőteljesebben érezhetik ezt a hatást. Nyugodtabbak, határozottabbak lehetnek, mint korábban és sokkal ritkábban fognak pánikolni, elkeseredni, egyszerűbben és gyorsabban kijutnak majd a legnehezebb helyzetekből is. 

FreshSplash/istockphoto.com

Mi várható a szerelemben?

A 2023-as év pozitív érzelmekkel lesz teli és megfelelő körülményeket teremt mind a kapcsolatok indításához, mind azok kiteljesítéséhez. Az idei év egyik legfontosabb tanácsa, hogy próbáljuk követni szenvedélyeinket, és szánjunk időt azokra az emberekre, valamint tevékenységekre, akik és amik örömöt okoznak.

Szükséges lesz az együttérzés, valamint a nagylelkűség gyakorlása a körülöttünk lévőkkel szemben.

Szerencsés elemek a Nyúl és a Víz évében

A 2023-as Nyúl évéről tudni kell azt is, hogy a Víz jegyében tartózkodik, ami egyúttal azt jelenti, hogy minden jegy élete átalakulhat, képlékenyebb lesz, azonban a haladás, áramlás, előrelépés esélye itt van a levegőben. 2023-ban megszüntethetőek a korábbi sérelmek, pontot lehet tenni az elszenvedett bántalmakra. 

A Víz jegy uralma számunkra azt jelenti, hogy a vízjegyűeknek különösen jó évük lehet. Ide tartoznak a Skorpiók, a Rákok és a Halak. Ők erejükkel, varázsukkal, kisugárzásukkal az átlagosnál is egyszerűbben befolyásolják környezetüket. Kreatívak, vonzóak lesznek, diplomatikus megoldásaik pedig hozzájárulnak, hogy ne okozzon számukra problémát a céljaik elérése. Ebben segítségükre sietnek erőteljes megérzéseik, továbbá az, hogy könnyedén hatni tudnak másokra. 

2023-ban a számmisztika sem marad le a kínai asztrológia vonatkozásában. Szerencsés számoknak az 5, 7, 9 ígérkezik, valamint ezek szorzatai. Szerencsés pedig minden hónap 15., 27. és 30. napja lesz majd. A legszerencsésebb hónap a március lesz, ugyanis ezt a hónapot a Nyúl uralja. 

Kiknek kell figyelniük?

Bár a nagy átlagot hatalmas szerencse kerülgeti az előrejelzések szerint, a Kakasoknak (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) érdemes figyelniük, mert ők a kínai asztrológia szerint a Nyulak ellenségei. Számukra a mostani jövendölés nagyobb figyelmet javasol, több óvatosságot és azt, hogy több felelősséget vállaljanak a munkájukban, szükséges esetén dolgozzanak többet, ha meg akarják őrizni a szerencséjüket. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást