Stílus / Test

10 menő nyaktetoválás, amit biztosan nem bánnál meg

10 menő nyaktetoválás, amit biztosan nem bánnál meg

Holdsarló

Az égitestek földöntúli alakjai mindig népszerű ábrák voltak a tetoválók körében és a csillagok és a Nap mellett talán a kevésbé elcsépelt egy kedves kis holdsarló. A fül mögötti részen különösen jól mutat, főleg akkor, ha egy apró motívumokkal teli vékony vonal vezet le róla, hiszen így olyan finom benyomást kelt, mint egy ékszer. 

 

Angyalszárnyak

Hiszel az angyalokban, de legalábbis a saját őrangyalodban? A tarkón és a nyak oldalán is remekül mutat kedves díszként egy angyalszárny. A nyak oldalára egy-egy „félpár”, a tarkóra pedig egy szimmetrikus szárnypár illik a legjobban, amit egy bájos glóriával tehetsz teljessé. Ez a kis ábra igazi klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból. 

 

Alig észrevehető, függőleges szó

Ha van olyan szó, ami számodra különleges jelentéssel bír, kreatív megoldás, ha a csukló vagy borda helyett a nyakadra tetováltatod. A szó elhelyezkedése nem a megszokott vízszintes, hanem elegáns függőleges, mely még egyedibbé teszi a hangulatát.

 

Finom virágszálak

Ez a leheletfinom kis tetoválás nagy sláger most és nem véletlenül. A karcsú virágszálakat ábrázoló motívumok bájos növényeket vonultatnak fel: levendula, gerbera, gyöngyvirág vagy eukaliptusz, mind csodásan néz ki a nyakon, mert egyszerre realisztikus, különleges és elegáns. 

 

Hajvonalat követő folyóírás

Ha van egy mondat, ami számodra sokat jelent és szívesen viselnéd a testeden, megfontolhatod ezt az egyedülálló ötletet. A szép folyóírással megalkotott szavak a hajad vonalát követve kanyarognak sikkesen a nyakon. 

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást