5 nőtípus, akit a férfiak kerülnek

5 nőtípus, akit a férfiak kerülnek

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 nőtípus, akit a férfiak kerülnek

A nők válogatósak a férfiak tekintetében, de mi van a srácokkal? Vajon ők milyen típusú nőket kerülnek nagy ívben?

Mi nőknek is jó tudnunk, milyenné nem kellene válnunk, ha nem akarjuk elriasztani magunktól az ellenkező nemet.

A beszédes okoskodó

Minden férfi szereti, ha intellektuálisan művelt párja van, aki hangot ad véleményének miközben elképráztatja tudásával barátait. DE a túlzott filozófiai, politikai és egyéb vitákba bonyolodó nők társaságát már egyetlen férfi sem viseli el, ráadásul egy olyan nő mellett élni, aki minden szóváltásból győztesen jön ki jó argumentáló készségeinek köszönhetően, egyáltalán nem kecsegteti a férfi nemet.

De legyünk reálisak, a verbális készségek egy nő előnyére is válhatnak, ha tudja, hogyan kell bánnia vele. Egyes nők direkt saját hatalmukat gyakorolják és valósággal fürdenek lélegzetvétel nélküli hangjukban. Na ez az a nőtípus, akit kevés férfiember tud elviselni.


A haszonleső

Nincs azzal semmi gond, ha egy nőt elvisz vacsorázni a férfi, ha ékszert vagy ruhát vásárol neki. De egy dolog, ha a férfi saját magától teszi meg ezeket a romantikus gesztusokat, vagy ha a nő várja el tőle. Utóbbi esetben, a haszonlesés első jelére a férfiak kiutat keresnek a kapcsolatból, hisz nem a szívükre, hanem a pénztárcájukra utazik a kedves hölgy.

Sok nő elgondolása, hogy fog egy jó pénzes pasit, aki majd szponzorja lesz egész életében. Azonban az a férfi, aki szemet huny e felett, vagy nagyon gazdag és felületes, vagy nem szerelmet keres.


Akinek mindig igaza van

Az ilyen típusú nők legtöbbször csalódást jelentenek a férfiak számára. Ő az a fajta nő, aki képtelen elfogadni más igazát, nem tudja lenyelni a gombócot ha nem az övé az utolsó szó.

A makacssága és büszkesége megakadályozza abban, hogy megértő társa lehessen bárkinek is. Talán ezeknek a nőknek valaki hosszú ideig igazat adhatott, vagy a világ körülöttük forgott gyermekkorukban. Minden esetre tény, hogy a férfiak nem állhatják az önfejűséget.

A tapadós

Miért jó a nőknek, ha naponta 10-szer hivogatják párjukat, vagy ha lelki terrorban tartják a pasit, mert “túl keveset” foglalkozik velük? A legrosszabb az, hogy ha a férfi azt mondja neki, ne legyen ilyen megszállott, és hagyjon nagyobb életteret számára, akkor rögeszméjévé válik, hogy a párja nem szereti.

Ezzel kezdődik az az ördögi kör, amelyben a férfiak érzik magukat egy ilyen nő társaságában. Az ilyen típusú nők belefulladnak saját bizonytalanságukba és az életbe, elveszettek és hiába kapják meg a bátorítást párjuktól, örök pesszimisták maradnak. Tehát ha legközelebb azon kapod magad, hogy ki szeretnéd követelni párodtól, hogy többet foglalkozzon veled, hagyd abba!

A házisárkány

Talán ez az a nőtípus, amely a leggyakoribb, és sajnos lassan bontakozik ki a nőkben. Az ilyen típusú nők összetévesztik a férfit egy gyermekkel, akit folyamatosan oktatni kell és számon kell kérni tőle mindent. Ezzel nem érnek el mást, mint a férfi önbizalmát teszik tönkre. A házisárkány-típusú nők nem félnek kiereszteni hangjukat és parancsokkal értekezni párjukkal.

Lehet, hogy kapcsolatuk elején a férfi egy földreszállt tündérbe lett szerelmes, aki kecses, bájos és csodálatosan néz ki, de egy idő után rá kell jönnie, hogy ki a főnök a házban!

Van még remény…

Miközben úgy tűnik, nem marad nő, akit szerethetnek a férfiak, megnyugtatunk minden férfit, hogy vannak még nőtípusok, akikkel érdemes kapcsolatot folytatni. Szerencsére a legtöbb esetben egy nő kicsit ilyen, kicsit olyan, de mindig megvan a jó oldala, amiért egy férfi biztosan odavan!
 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást