Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen betűvel kezdődik a neved? Rengeteget elárul a személyiségedről

Gondolkoztál már azon, milyen sorsszerűség rejlik a nevedben? Vajon okkal választották a szüleid az adott keresztneved számodra? Akkor is, ha nem feltétlenül áll valamilyen rejtélyes vagy különleges indíték a háttérben, rengeteget elmondhat a személyiségedről egyetlenegy kezdőbetű. A te neved vajon milyen üzenetet rejteget számodra?

A, Á

Találó magyar nyelvünk nem véletlenül kezdi „A” betűvel az angyal szót! Ha a te neved is így kezdődik, akkor isteni eredettel, akarattal számolhatsz.

Azért jöttél a Földre, hogy valamit lényegbeli eseményen változtass – ezt mutatja az is, hogy bár nagyon érzelmes vagy és szeretsz gondolkodni, a szellemiséggel különösen sokat foglalkozol. Ideje azt is kihasználnod, hogy igazi vezéregyéniség vagy!

B

A „B” betű az örök bölcsesség szimbolikája, a te feladatod, hogy megteremtsd a körforgást, értelmet adj a végtelenségnek.

Az, hogy ez esetedben milyen formában valósul meg, természetesen abszolút egyénfüggő, de az biztos, hogy ha sikerül kitűznöd a célodat, akkor folyton úgy érzed, hogy komoly hátszelet és támogatást kapsz. Ez nem véletlen! Olyan erők munkálkodnak benned, amik mindig cselekvésre ösztönöznek, úgyhogy ezeket ne is próbáld elnyomni.

C, Cs

Ugyan a „C” kezdetű nevek arra utalnak, hogy lelkileg nagyon tudatos vagy, meglehetősen gyakran küzdesz önbizalomhiánnyal.

Jellemző rád a visszahúzódás, a változtatástól való félelem, pedig sorsod szerint komoly titkokat, fontos feladatokat hordozol magadban. A kérdés az, van-e merszed ezeket felfedezni, vagy továbbra is rejtegeted őket? Ha végre szembenézel velük, akkor felszínre bukkan optimista, imádnivaló és közkedvelt oldalad.

D, Dz, Dzs

Odaadóan és kedvesen viselkedsz a társaiddal. Úgy érzed, sokkal könnyebb adni, mint kapni, pedig nem feltétlenül rossz dolog, ha időnként elfogadod a segítséget. Sőt, ha így teszel, jóval könnyebben célt érhetsz, és teljesítheted azokat a sorsfeladatokat, amik miatt megszülettél.

Ne feledd, a lehetőségeid adottak, neked csak élned kell velük! A lényeg, hogy kerüld a szűklátókörűséged, mert erre sajnos nevedből adódóan is hajlamos lehetsz.

E, É

Nem feltétlenül egyszerű a sorsod, gyakran kell szembenézned nehézségekkel és szinte legyőzhetetlennek tűnő feladatokkal.

Neved kezdőbetűjében is ott rejlik a magyarázat: rád az átlagosnál komolyabb teendők várnak – ha nem most, aktuálisan, akkor később. Mivel ez a teher könnyen nyomasztóvá válhat, hajlamos lehetsz a letargiára és a depresszióra.

Ha viszont végre nem lefelé ível az utad, akkor hatalmas erőket tudsz megmozgatni, és a lelkesedésedet könnyen ráragasztod másokra.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5

»