Neptun pizza

Igazi tengerparti hangulatunk támadhat a neptun pizzától, hiszen a kagyló-rák-tintahal trió és a krémes parmezán sajt a mediterrán ízvilágot hívja elő. A tengeri hozzávalók nemcsak konzervként, hanem fagyasztva majd megfőzve is a pizzára kerülhetnek.

Hozzávalók:

1 doboz konzerv kagyló
5 dkg konzerv rák
5 dkg konzerv karikákra szelt tintahal
10 dkg nyers gomba
pár darab kapribogyó
10 dkg parmezán sajt
pizzaszósz   Elkészítése:

A pizzaszószt terítsd el a nyers tésztán, tedd rá a kagylót, a rákot és a tintahalat, valamint az apró darabokra vágott kapribogyót. Szeleteld fel a gombát, és szórd azt is a tésztára, majd hintsd meg a reszelt sajttal, és tedd a sütőbe.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást