Nagy nyári egyrészes fürdőruha válogató – lelőhelyekkel 

Nagy nyári egyrészes fürdőruha válogató – lelőhelyekkel 

Címlap / Stílus / Divat / Nagy nyári egyrészes fürdőruha válogató – lelőhelyekkel 

Az idei év volt az első, hogy én is elkezdtem egyrészes fürdőruhákat nézegetni, és rá kellett jönnöm, hogy már sokkal szélesebb a paletta, mint amikor utoljára szemezgettem ezekkel a darabokkal. Lassan talán színesebb a kínálat az egyrészes fürdőruhákat illetően, hiszen a nagyobb felületnek köszönhetően több lehetőségük nyílik a tervezőknek, hogy szabadjára engedjék a fantáziájukat. Szemezgessünk most kicsit az idei, legszebb darabok között!

Sportos

Ha egyrészes fürdőruháról beszélünk, akkor sokaknak a sportos fazon ugrik be elsőre, de ez az irányvonal is sokat változott az elmúlt időben. Persze, az alap-fazon most sem hiányzik a kínálatból, hiszen nagyon kényelmes, ráadásul minden testalkatra ideális választás. Azonban a topokban és fürdőruhákban is népszerűek most a vállkerekítéses kivágások, amik szépen kiemelik a sportos felsőtestet, valamint visznek egy kis extra csavart még a legegyszerűbb fürdőruhafazonba is.

1. nextdirect.com, 2. bonprix.hu, 3. aboutyou.hu (háttérkép: Chevanon Photography/pexels.com)

Fodros

A fodros fürdőruhák évek óta divatosak, akár bikinikről, akár egyrészes darabokról van szó. Ennek oka nem csak a díszítő értékük, hanem az is, hogy nagyon könnyű a segítségükkel trükközni. Nem véletlen, hogy a fodrokat jellemző módon a mellek környékére tervezik, hiszen optikailag nagyítják azt a területet, ahova kerülnek. Egyúttal vezetik is a tekintetet, márpedig sokan szeretnék, ha inkább a felsőtestük lenne hangsúlyosabb akkor, amikor fürdőruhába bújnak – erre a célra tökéletesek a vállhangsúlyos fodrok, fodros pántok. A fodrok tehát lehetnek feltűnőbbek, de szolidabbak, szinte rejtettek is, így biztos, hogy mindenki megtalálhatja az ízléséhez és céljához leginkább passzolót.

1. nextdirect.com, 2. Calzedonia, 3. H&M (háttérkép: Chevanon Photography/pexels.com)

Félvállas

A félvállas fürdőruhák izgalmas alternatívát jelentenek az egyrészes darabok között. Kellően csinosak, szexi, ugyanakkor gyakran sportos megjelenést is kölcsönözhetnek viselőjüknek, hiszen az egyik vállat teljesen láttatni engedik. Persze, ha fodros, rakott, vagy éppen áttetsző anyagokkal bolondítják meg őket a tervezők, akkor inkább a nőiesen csinos irányvonalat képviselik.

Amennyiben egyszerűbb, és állítható pánttal rendelkező fürdőruhát vásárolsz, úgy kedved szerint rakhatod egyik válladról a másikra a pántot, így gondoskodhatsz az egyenletes barnulásról.

1. nextdirect.com, 2. H&M, 3. Calzedonia (háttérkép: Chevanon Photography/pexels.com)

Pántnélküli

Nem minden mellmérethez passzolnak jól a pántnélküli melltartók, hiszen nem tartanak túlságosan megbízhatóan. Azonban nem kell mindenáron elbúcsúznod ezektől a daraboktól, mert sokkal fixebb tartást jelentenek akkor, ha az egyrészes fürdőruhák részeként vásárolod meg őket. Többségüket pánttal együtt veheted meg, így aztán, ha mégsem érzed őket kényelmesnek, vagy sportolnál a fürdőruhádban, akkor egy mozdulattal átalakíthatod a fürdőruhádat klasszikus fazonúvá. Kisebb kosárméret esetén ilyen miatt nem kell aggódnod, ebben az esetben bátran keresgélj a különlegesebb szabásvonalú, egyedibb formájú darabok között.

1. nextdirect.com, 2. bonprix.hu, 3. ASOS (háttérkép: Chevanon Photography/pexels.com)

Különleges

Korábban meglehetősen szűklátókörűen gondolkodtunk a fürdőruhákat illetően, ami annak köszönhető, hogy nem voltak túlságosan változatosak a darabok. A kétrészes bikinik számítottak szexinek, az egyrészesek kicsit snassznak, unalmasnak – szerencsére ez már rég a múlté. Különlegesebbnél különlegesebb fazonok, pántok, kivágások, fodrok, vagy éppen rojtok és áttetsző anyagok bolondítják meg az egyrészes darabokat, amik így gyakran jóval szexibbnek hatnak, mint a bikinik.

1. nextdirect.com, 2. Calzedonia, 3. H&M (háttérkép: Chevanon Photography/pexels.com)

Mintás

A klasszikus, egyszínű fürdőruhákkal nem lehet melléfogni, főleg nem akkor, ha azok sötét alapszínűek, de természetesen az idei kínálat a mintákban is bővelkedik. Népszerű és kedvelt minta a piros, de kiemelésre méltó a virágminta, ami nem csak a gardróbunk darabjait hódította meg, a fürdőruhák közé is beférkőzött. A trópusi virágok, levelek különösen népszerűnek számítanak: akár a fürdőruha egészét, akár csak egy részét borítják az egzotikus minták, egy ilyen darabbal idén nem lehet hibázni. 

1. nextdirect.com, 2. Calzedonia, 3. bonprix.hu (háttérkép: Chevanon Photography/pexels.com)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást