10 munka, ami nagyon illik hozzád, ha Skorpió, Halak vagy Rák a csillagjegyed

10 munka, ami nagyon illik hozzád, ha Skorpió, Halak vagy Rák a csillagjegyed

Címlap / Életmód / Ezotéria / 10 munka, ami nagyon illik hozzád, ha Skorpió, Halak vagy Rák a csillagjegyed

Ha Skorpió, Halak vagy Rák csillagjegyű vagy, akkor szeretsz emberekkel foglalkozni és gondoskodó természeted mellett a kreativitás is fontos számodra. Az alábbi tíz foglalkozás passzol hozzád, ha Víz jegyű vagy.

Ügyvéd

Sok ember nem, de te jól viseled a felelősséget és nem roppansz össze a nyomás alatt. Ügyvédként emberek életét teheted jobbá és te teljes erőbedobással képviseled ügyfeleid érdekeit. A jogi pálya kemény munkát és elhivatottságot kíván, de ez neked nem jelent gondot. 

Szakács

Ha olyan munkára vágysz, ahol a két kezeddel alkotsz valamit és maradéktalanul kiélheted a kreativitásod, menj el konyhaművésznek. A Víz jegyű emberekből kitűnő szakács válik, mert a saját maguk által előállított étellel szó szerint gondoskodnak másokról és főzőtudományuk határtalan. Ha szeretsz a konyhában tüsténkedni, ez a pálya neked való.

Szociális munkás

Kedves, lelkiismeretes ember vagy, aki szívén viseli mások sorsát. Nem mindenki való szociális munkásnak, mert ez a munka érzelmileg megterhelő lehet, de annak ellenére, hogy érzékeny vagy, te nem hagyod, hogy ez lelombozzon, hanem annál keményebben küzdesz a rászorulókért.

Dmyrto_Z/depositphotos.com

Ápoló

Könnyed, kellemes természeted és az, hogy ösztönösen gondoskodni akarsz mindenkiről, tökéletes ápolónő-jelöltté tesz. Minden beteget meghallgatsz, mindenkire odafigyelsz és nálad mindenki jó kezekben van. 

Állatorvos

Sokan szeretnének állatorvosok lenni, ám ez a szép, de kemény pálya nem való mindenkinek. Belőled azonban sikeres állatgyógyász válik, mert rendkívüli empatikus képességgel rendelkezel és remekül szót értesz nemcsak az állatokkal, hanem gazdáikkal is. Már gyerekként is szíveden viselted minden beteg vagy sérült állat sorsát, felnőttként pedig karriert csinálhatsz abból, hogy rajtuk segítesz.

Logopédus

Ez a hivatás sok gyakorlást és legfőképpen türelmet igényel, de a Víz jegyű embereknek kifejezetten ajánlott. Mivel remek kommunikációs képességgel bírsz és jól bánsz az emberekkel, hatékony vagy beszédterapeutaként. Nemcsak a gyerekekkel, hanem szüleikkel is szót értesz, ami fontos ebben a szakmában. A terápia alatt fejlett kreativitásod is jól használhatod, mert változatos módszerekkel segíthetsz klienseidnek. 

belchonock/depositphotos.com

Nyomozó

A Víz jegyű emberek vonzódnak a titkokhoz és érdekli őket a misztérium. Mivel fejlett beleérző képességed van és fantasztikusan bánsz az emberekkel, ideális vagy detektívnek. Amennyiben nem okoz gondot számodra a nyomozó szakmával járó nagy lelki megterhelés, sikeres detektív válhat belőled, ami annak is köszönhető, hogy erős az igazságérzeted. 

Terapeuta

Ha nem bírod a vért, ezért az állatorvosi és az ápolói munkakör kizárt, de az egészségügyben szeretnél tevékenykedni, menj el terapeutának. Mivel számodra az a legjutalmazóbb hivatás, ahol segíteni tudsz az embereknek, terapeutaként kihasználhatod empatikus képességed és éles intuícióidat. Azzal, hogy napi szinten emberekkel vagy és segítesz megoldani a problémájukat, hasznosan élheted ki karitatív személyiséged. 

Munkaközvetítő, HR-es

Jó emberismerő vagy, egyből ráhangolódsz mások rezgéseire, így HR menedzserként vagy munkaközvetítőként nagy hatékonysággal tereled az embereket a megfelelő munkakörbe.

Reklámszakember

Tudod, mi kell az embereknek mert mindenki nyelvén értesz és mindent remekül kommunikálsz. Ha Víz jegyű vagy, te is ugyanolyan változatos – szilárd jég, folyékony víz, légnemű pára – tudsz lenni mint az elemed, így minden embertípusra tudsz hatni. Ez a tulajdonságod és kreativitásod sikeressé tehet a reklámszakma berkein belül. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást