Eláruljuk, mit rejt a férfiak fehérnemű fiókja

Eláruljuk, mit rejt a férfiak fehérnemű fiókja

Címlap / Stílus / Divat / Eláruljuk, mit rejt a férfiak fehérnemű fiókja

A férfi alsónemű ma már nem csak a klasszikus fehérneműt jelenti és nem csak egy-két fazonra korlátozódik. A divat, a férfi fehérneműket is utolérte, így a férfiak is hosszú perceket, akár órákat is eltölthetnek, ha vásárolni indulnak. Ma már minden férfi megtalálhatja azokat az alsóneműket, amelyekben kellemesen érzi magát, hiszen nem csak fazon, hanem anyag tekintetében is nagyon sokféle férfi fehérnemű készül. Mit is rejt egy férfi fehérnemű fiókja? Mutatjuk a válaszokat! (x)

A férfi boxeralsó kiemelt helyet kap a fiókban

Ezeknek a férfi alsóneműknek különleges hely jut a fehérnemű fiókban, hiszen nagyon kényelmesek és divatosak. A laza szabású férfi boxeralsó nem csak a kialakítása miatt népszerű a férfiak körtében, hanem az anyaga miatt is, hiszen többnyire pamutból készül. Mivel a nők is jobban kedvelik ezt a férfi fehérneműt a férfiakon, így a legtöbb férfi már lecserélte, vagy soha nem is hordta a klasszikus, régi vágású fehér alsóneműt. A férfiak nem csak a hölgyek kedvéért váltottak, hanem azért is, mert ezek az alsóneműk kiváló illeszkedést biztosítnak, és egyáltalán nem szorítanak. Ráadásul nem csak a klasszikus színekben elérhetők, hanem az egyéniség kifejezésére is alkalmas vidám színekben és izgalmas mintázatokkal.

A zokni is ott lapul a fiókban

A legtöbb férfi fiókjában már nem csak a klasszikus fekete és fehér zokni található meg, hanem ott sorakoznak a modernebb, kissé merészebb férfi zoknik is. A férfiak már azzal is tisztában vannak, hogy milyen zoknit illik farmerral, rövidnadrággal és öltönnyel viselni, így ennek megfelelően valóban sokfél zokni színesíti a fiókjukat. Attól sem kell tartanunk, hogy nincs évszaknak megfelelő zokni kollekciója a férfiaknak, az már más kérdés, hogy a párosítás mennyire tökéletesen megy nekik.

A bambusz férfi zokni is nagyon divatos manapság, főként a tikkasztó meleg napokon. Amennyiben még valakinek nincs ilyen zoknija, mindenképpen szerezzen be néhány párat, hiszen a kényelmes viseletet biztosító bambusz zokni egyik előnye, hogy elnyeli a nedvességet és a szagokat is, hiszen antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik. Minden évszakban nagyszerű viseletnek számít. Nyáron a légáteresztő képessége miatt, télen pedig azért népszerű, mert rendkívül puha és kellemes meleget biztosít a lábaknak.

Az atléta, az alsó trikó is helyet kap a fiókban

Voltak időszakok, amikor a férfiak nem szívesen viselték ezt a fehérneműt, mert úgy vélték, hogy csakis az idősebb férfiak ruhadarabja. Ma már azonban egyre több, fiatal férfi is előszeretettel viseli, hiszen az alsó trikó több funkciót is betölt. Télen valóban jó ötlet egy ing vagy póló alá felvenni, hiszen védi a derekat, kellemes meleget ad. Nyáron pedig egy laza outfitet tesz lehetővé, egy rövidnadrággal kombinálva. Nyaraláskor is ideális viselet, akár a vízparton pihenünk, akár egy esti kikapcsolódást tervezünk a nyaralás színhelyén. Védelmet is jelent a felsőtest számára, ha éppen a legnagyobb kánikulában támad kedvünk grillezni a kertünkben.

Ha még nem szereztél be minden fehérneműt a nyári szezonra, válogass a bambusz férfi és fiú fehérneműk között és állítsd össze a fehérnemű szettedet.

A fotó forrása: Jaromir Chalabala / Shutterstock.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást