Minőségi kézműves teák a mindennapok örömére – interjú a My Gift Tea tulajdonosával

Minőségi kézműves teák a mindennapok örömére – interjú a My Gift Tea tulajdonosával

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Minőségi kézműves teák a mindennapok örömére – interjú a My Gift Tea tulajdonosával

Ilyen Klenyán Andrea márkájának, a My Gift Teának a csodálatos, változatos teakínálata is, amelyben hűvösebb és melegebb napokra is bőven találhatunk nagyszerű, ízletes és egészséges opciókat.

Honnan ered a teázás iránti szereteted, és hogyan kezdődött a My Gift Tea története?

Mindig érdekelt már kiskoromban is a teák és a kávék világa, holott még akkor csak pár filteres, illetve néhány rossz minőségű szálas teát itattak akkor a szüleink velünk, illetve az óvoda is. Hét éve foglalkozunk hivatásszerűen a teákkal, napra pontosan szinte a fél évszázadnyi születésnapom után jött, hogy változtatni szeretnék a munkámon. Így váltottam a teákra, és született meg a My Gift Tea. Változtatni szerettem volna az életemen, teljesen másfajta munkakörben dolgoztam előtte, kezdtem kiégni. Először csak négyfajta teával indultunk, de aztán teljesen lenyűgöztek a különféle illatok, a teafüvek, virágok, liofilizált gyümölcsök varázsa.

Fotó: My Gift Tea

Milyen alapelvek szerint készülnek a My Gift Tea termékek, és mekkora most a kínálatotok?

Alapvetően ötféle kézműves tea létezik nálunk, a rooibos, a zöld, a fekete, a gyümölcs és a herba. Fontos, hogy minden tea több komponensből álljon, ezzel is fokozva a különleges ízvilágot, amit képviselünk. Jelenleg, ha jól számolom, akkor 50 tea van a kínálatunkban. Számunkra minden egyes tea egy külön történet, hiszen egyesével, kézzel állítjuk össze és csomagoljuk a termékeinket. Persze nem minden tea szerepel a webshopunkban, de több helyszínen is nagyon széles választékkal jelenünk meg, hogy vásárlóinkat minél jobban és színesebben ki tudjuk szolgálni. 

Fotó: My Gift Tea

Vannak olyan teáitok, amelyeket már kisebb gyermekek is fogyaszthatnak?

Igen, van, szinte minden gyümölcsteánkat fogyaszthatják a gyerekek, de van egy, amelyet kimondottan gyerekeknek készítünk, ez a Child Magic rooibos tea. Ez a tea természetesen nem tartalmaz koffeint. Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, valamint serkenti a szívizmok működését. Fájdalomcsillapító hatásai is van, így a hasfájós babákat is megnyugtatja. Mindezek mellett enyhíti a bőrproblémákat, és jót tesz a fogaknak is.

Fotó: My Gift Tea

Miért olyan jó döntés szerintetek manapság, ha akár nap mint nap is teázunk?

Fontos, hogy a hidratálást ne csak vízzel pótoljuk, hanem értékes tápanyagokat, nyomelemeket is vigyünk be folyadékfogyasztás közben a szervezetünkbe. Ez szinte játszva lehetséges, többek közt jó minőségű teákkal is. Valamint mi azt szeretnénk, hogy a mai rohanó világban a teázás által visszatérjen egy-egy meghitt pillanat, amikor lelassulunk picit, egymásra, illetve önmagunkra figyelve átengedjük magunkat a csendnek, nyugalomnak.

Fotó: My Gift Tea

Milyen jövőbeli terveitek vannak?

Mi egy kis vállalkozás vagyunk, nem szeretnénk nagyon nagyra nőni. Nem azért, mert nincs bennünk elég erő, de hisszük, hogy ezt a minőséget és szeretetet, amit most tudunk nyújtani a kézműves teáinkkal a vevőinknek, viszonteladóinknak, csak így, a jelenlegi formánkban tudjuk megtartani. Szerencsére a MyGift Teák iránt a viszonteladók között egyre nagyobb a kereslet, de természetesen továbbra is szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére. Mindent összevetve pedig a célunk, hogy a kézműves teáinkat és egyéb termékeinket, például a kávéinkat, bögréinket és dobozainkat. eljuttassuk minél több otthonba, visszacsempészve a természethez kapcsolódásunkat.

Nyitófotó: My Gift Tea

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást