Minőségi kézműves teák a mindennapok örömére – interjú a My Gift Tea tulajdonosával

Minőségi kézműves teák a mindennapok örömére – interjú a My Gift Tea tulajdonosával

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Minőségi kézműves teák a mindennapok örömére – interjú a My Gift Tea tulajdonosával

Ahogy egyre gyakrabban hűvösebb az időjárás, úgy teázáshoz is sokan kapunk kedvet. Valójában azonban egész évben bőven lehet okunk az akár mindennapi teázásra, főként, hogy idehaza is nagyszerű, minőségi teák közül válogathatunk.

Ilyen Klenyán Andrea márkájának, a My Gift Teának a csodálatos, változatos teakínálata is, amelyben hűvösebb és melegebb napokra is bőven találhatunk nagyszerű, ízletes és egészséges opciókat.

Honnan ered a teázás iránti szereteted, és hogyan kezdődött a My Gift Tea története?

Mindig érdekelt már kiskoromban is a teák és a kávék világa, holott még akkor csak pár filteres, illetve néhány rossz minőségű szálas teát itattak akkor a szüleink velünk, illetve az óvoda is. Hét éve foglalkozunk hivatásszerűen a teákkal, napra pontosan szinte a fél évszázadnyi születésnapom után jött, hogy változtatni szeretnék a munkámon. Így váltottam a teákra, és született meg a My Gift Tea. Változtatni szerettem volna az életemen, teljesen másfajta munkakörben dolgoztam előtte, kezdtem kiégni. Először csak négyfajta teával indultunk, de aztán teljesen lenyűgöztek a különféle illatok, a teafüvek, virágok, liofilizált gyümölcsök varázsa.

Fotó: My Gift Tea

Milyen alapelvek szerint készülnek a My Gift Tea termékek, és mekkora most a kínálatotok?

Alapvetően ötféle kézműves tea létezik nálunk, a rooibos, a zöld, a fekete, a gyümölcs és a herba. Fontos, hogy minden tea több komponensből álljon, ezzel is fokozva a különleges ízvilágot, amit képviselünk. Jelenleg, ha jól számolom, akkor 50 tea van a kínálatunkban. Számunkra minden egyes tea egy külön történet, hiszen egyesével, kézzel állítjuk össze és csomagoljuk a termékeinket. Persze nem minden tea szerepel a webshopunkban, de több helyszínen is nagyon széles választékkal jelenünk meg, hogy vásárlóinkat minél jobban és színesebben ki tudjuk szolgálni. 

Fotó: My Gift Tea

Vannak olyan teáitok, amelyeket már kisebb gyermekek is fogyaszthatnak?

Igen, van, szinte minden gyümölcsteánkat fogyaszthatják a gyerekek, de van egy, amelyet kimondottan gyerekeknek készítünk, ez a Child Magic rooibos tea. Ez a tea természetesen nem tartalmaz koffeint. Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, valamint serkenti a szívizmok működését. Fájdalomcsillapító hatásai is van, így a hasfájós babákat is megnyugtatja. Mindezek mellett enyhíti a bőrproblémákat, és jót tesz a fogaknak is.

Fotó: My Gift Tea

Miért olyan jó döntés szerintetek manapság, ha akár nap mint nap is teázunk?

Fontos, hogy a hidratálást ne csak vízzel pótoljuk, hanem értékes tápanyagokat, nyomelemeket is vigyünk be folyadékfogyasztás közben a szervezetünkbe. Ez szinte játszva lehetséges, többek közt jó minőségű teákkal is. Valamint mi azt szeretnénk, hogy a mai rohanó világban a teázás által visszatérjen egy-egy meghitt pillanat, amikor lelassulunk picit, egymásra, illetve önmagunkra figyelve átengedjük magunkat a csendnek, nyugalomnak.

Fotó: My Gift Tea

Milyen jövőbeli terveitek vannak?

Mi egy kis vállalkozás vagyunk, nem szeretnénk nagyon nagyra nőni. Nem azért, mert nincs bennünk elég erő, de hisszük, hogy ezt a minőséget és szeretetet, amit most tudunk nyújtani a kézműves teáinkkal a vevőinknek, viszonteladóinknak, csak így, a jelenlegi formánkban tudjuk megtartani. Szerencsére a MyGift Teák iránt a viszonteladók között egyre nagyobb a kereslet, de természetesen továbbra is szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére. Mindent összevetve pedig a célunk, hogy a kézműves teáinkat és egyéb termékeinket, például a kávéinkat, bögréinket és dobozainkat. eljuttassuk minél több otthonba, visszacsempészve a természethez kapcsolódásunkat.

Nyitófotó: My Gift Tea

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!